Ga naar inhoud

Goede Digi cam


Aanbevolen berichten

Wat is het doel van die camera? Ja, ik weet foto's maken, maar wat zijn de eisen daarbij? En waarom zo idioot veel megapixels? :P Een Canon Powershot S80 is trouwens een 8 megapixel camera voor rond de 500 euro (excl. de nodige accessoires als geheugenkaart, extra accu en beschermtasje: moet dat bij de prijs inbegrepen zijn?). Voor iemand die graag leuke snapshots maakt (binnen en buiten), zou ik trouwens de [url=http://www.dpreview.com/news/0502/05020805panasonicls1.asp]PANASONIC Lumix DMC-LS1[/url] aanbevelen: Een prima instapcamera met 4 megapixels, 3x optische zoom, een prima Lumix lens en een fantastische optische beeldstabilisator (geen bewogen foto's meer bij onderbelichting!). Heb 'm laatst gekocht voor m'n vriendin, is nl. in de aanbieding bij de [url=http://www.dixons.nl/De_online_winkel/ProductDetail/xp/shop/foto_en_video/digitalefotocamera_q1_s/PANASONIC+Lumix+DMC-LS1+digitale+camera.7055517/default.aspx]Dixons[/url] voor maar 180 euro. Loopt gewoon op oplaadbare penlites.
Link naar reactie
[quote:2d487090b9=".|Equilibrium"]Maar mijn ma houdt heel erg van fotograferen, en ze wil dus ook hoge kwalitijd pix hebben :) dus daarom 8MP.[/quote:2d487090b9]De hoeveelheid megapixels zegt ook niet echte veel over de fotokwaliteit ... Maar als ze erg van fotograferen houdt, dan zou ik eerder wat meer uitgeven voor een digitale spiegelreflexcamera, bijv. de [url=http://www.canon-europe.com/For_Home/Product_Finder/Cameras/Digital_SLR/EOS_350C/]Canon EOS350D[/url]. [quote:2d487090b9=".|Equilibrium"]Maar anders kijk ik wel even voor wat reviewtjes, maar d8 miss weet iemand al een goede site :)[/quote:2d487090b9] http://www.dpreview.com/reviews/canoneos350d/ Als die camera toch te duur is en het gewoon een lekker compact ding moet zijn met een goede fotokwaliteit, dan kun je ook gaan voor de Canon Digital Ixus 50: http://www.dpreview.com/reviews/canonsd400/
Link naar reactie
8MP? man dat kost je alleen maar ruimte op je Kaartje en wil je in A1 formaat afdrukken ofzo? ik adviseer je op gewoon een IXUS 750 te nemen , groot scherm, heldere kleuren en een prima lensje. voor max. 500€ een min punt weinig instel mogelijk heden voor diafragma etc. wil je dat wel. plaats een bericht dan zoek ik een andere mooie voor je ;) EDIT: bij na 5MP kan een foto op 10x15 niet scherper worden!!!, hoger MP is alleen voor vergrotingen!!!!
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...