Ga naar inhoud

Inbouw problemen


Aanbevolen berichten

De plastic plaatjes krijg je er gemakkelijk uit door van binnenuit tegen het midden van het plaatje aan te drukken. Maar vaak zitten er ook nog van die metalen dingen voor die nog aan het frame van de kast zitten. Deze moet je eruit halen door b.v. 1 van de nog vaste puntjes los te wrikken met een schroevendraaier of door te knippen en dan kan je meestal door wat heen en weer te bewegen de andere ook laten knappen.
Link naar reactie
[quote:26f8f2fd89="guts007"]maar die moet ik er dus uitbreken het lijkt net of die ijzer plaatjes met een of ander kliksysteem zitten..[/quote:26f8f2fd89] Kan ook, dan kan je ze er op de zelfde manier uithalen als de plasticen, desnoods met een schroevendraaier helpen. Maar welke bedoel je, de plaatjes die je aan de buitenkant ziet als de kast dicht is, of van die ijzeren erachter? Misschien weet je merk/type van je kast?
Link naar reactie
Op het vierde plaatje op deze pagina, is het plastic front verwijderd. Je ziet daar de genoemde metalen plaatjes zitten. Denk dat je deze het beste kunt verwijderen door ter hoogte van het kleine vierkantje erop, even flink te drukken. Misschien moet je nog een paar keer heen en weer. Als je er beslist niet bij kunt, zou je ook eerst het front kunnen verwijderen.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...