Ga naar inhoud

Welke voeding....


Aanbevolen berichten

Ben bezig nieuwe PC in elkaar te zetten... heb gisteren m'n CPU ontvangen en vandaag t geheugen... t mobo komt als t goed is morgen. Ff de specs van t nieuwe systeem: -AMD Athlon XP-M 2500+ -DFI Lanparty nForce 2 Ultra 400 -Mushkin PC3200 2x 512 Mb Special Edition -Hercules 9700 Pro Dan komt er tijdelijk m'n ouwe WD 20 Gb schijf in (7200 RPM), samen met de DVD speler. Maak ik tijdelijk gebruik van de 360 Watt voeding die ik bij de Chieftec kast heb meegekregen. Uiteindelijk wil ik 2x 120 Gb SATA schijven erin doen + die DVD speler en een DVD brander. Ik wil het systeem gaan OC'en (Asetek Waterchill K12 L-30 gaat voor de koeling zorgen) en ben van plan m'n 9700 Pro te voltmodden :P *Edit* Verder zit er nog een fan in de sidepanel + komen nog 2 [url=http://www.caseking.de/shop/catalog/product_info.php?cPath=26_275&products_id=880]fans[/url] in de front voor airflow.... en nog 1 [url=http://www.inkoopactie.net/ia/vspfqg0x/1/3cqh7kdy]Dual CCFL UV[/url] met invertor + een [url=http://www.inkoopactie.net/ia/vspfqg0x/1/qkh2k3kz]glowwire[/url] en 4 LEDjes voor casefeet mod*/Edit* Nu lijkt t me dus dat ik een goede voeding nodig hiervoor nodig heb.... kzat eerst te denken aan de [url=http://www.caseking.de/shop/catalog/product_info.php?cPath=30_156&products_id=419]Zalmann 400 Watt[/url], en nu weer aan de [url=http://www.caseking.de/shop/catalog/product_info.php?cPath=30_209&products_id=1066]Tagan 380 Watt[/url] (sterkere 12V rail en goedkoper :roll:). M'n vraag is nu dus of die Tagan 380 Watt toereikend is voor wat ik van plan ben met dit syteem, of dat ik bijvoorbeeld de 480 Watt voeding moet nemen... .
Link naar reactie
Toevallig heb ik die Zalman 400 Watt voeding en ben er uiterst tevreden over. Je hoort hem helemaal niet en hij blijft echt goed stabiel in zn lijntjes. 400 Watt voldoende? Voor dit systeem dat je nu in elkaar gaat zetten wel, wil je later gaan upgraden met bijvoorbeeld een nieuwe grafische kaart, die nieuwe geforce vreet enorm namelijk, kan het verstandiger zijn op er eentje te nemen van 480 Watt. Anders zou ik gewoon voor die Zalman gaan.
Link naar reactie
[quote:6a9a5ff973="bbx"]400 Watt voldoende? Voor dit systeem dat je nu in elkaar gaat zetten wel, wil je later gaan upgraden met bijvoorbeeld een nieuwe grafische kaart, die nieuwe geforce vreet enorm namelijk, kan het verstandiger zijn op er eentje te nemen van 480 Watt. Anders zou ik gewoon voor die Zalman gaan.[/quote:6a9a5ff973]Ik vraag het me af, die mobiles overclocken onwijs goed, maarja, dan beginnen ze ook wel flink te zuipen. De 9700pro verbruikt ook redelijk veel stroom. Niet veel HHD's maar ik neem aan dat er later wat meer bij komen? Waarschijnlijk is iets meer wel handig.
Link naar reactie
Ja ik weet dat die Zalman heel stil is... maar die Tagan is dat normaal ook.. en heeft een sterkere 12V rail :P En over de harde schijven, er komen hooguit die 2x 120 Gb schijven en dan RAID erbij (zit al onboard). Kheb altijd weinig HDD's wat dat betreft (red t nog steeds redelijk met 1x 20 Gb :P) . En die nieuwe GeForce.... hehe... sorry hoor maar ben echt niet zo gestoord om daarvoor te gaan :lol:... w8 ik nog liever op Ati's antwoord (zul je net zien dat die sneller is en maar 1 molex plug nodig heeft). Maar denk niet dat ik m'n grafische kaart ga upgraden... alleen maar voltmodden en OC'en die 9700 Pro. Tegen de tijd dat ie niks meer aankan dan zitten we zown beetje eind 2005 8) zie ik dan wel weer.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...