Ga naar inhoud
  • 0

PC133 wordt te warm in PC100 Mobo


anoniem

Vraag

Volgens meerder bronnen (o.a. dit forum) is het mogelijk om PC133 in een PC100 mobo te gebruiken. Nu heb ik vanmiddag bij de MyCom een reepje Corsair VS128MB133A geheugen gekocht en deze in het slot van het mobo (Gateway P3/500) geplaatst. Na het aanzetten van de pc kreeg ik geen beeld en heb de pc weer uitgezet. Toen ik het geheugen uit het slot wilde halen verbrande ik mijn vingers.. m.a.w. er gaat iets niet goed. Wie weet wat hier fout gaat en wat ik e.v.t. kan doen om het op te lossen.. (geheugen is nog niet defect, want werk in een andere pc prima) Fossalta
Link naar reactie

1 antwoord op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0
Check de voltages eens. Als die te hoog zijn wordt ook de temp van de geheugenchips te hoog. (denk aan overklokken) Controleer ook even de specs van het geheugen en vergeleik deze met de handleiding van het mobo. Sommige soorten geheugen worden niet door aale mobo's ondersteund. Het zou probleemloos moeten werken hoor. Ik heb vele pc's gezien die zo werken.
Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Antwoord op deze vraag...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...