Ga naar inhoud
  • 0

CDrom niet herkent na schone instalatie WinME


anoniem

Vraag

Beste, Laats mijn PC helemaal leeg gegooit en wou in Fdisk een partitie aanmaken. Met wat probleempjes allemaal gelukt. Nu heb ik hierna WinME geinstaleerd, omdat ik van WinXP geen Bootdisk heb. WinME geeft alleen onder de scan aan die die als eerste uitvoert voor de instalatie dat er ook een D: is die heb ik naar mijn mening toch echt verwijderd (20x). Naja vervolgens gewoon verder gegaan. Instalatie verloopt soepel. Nu start ik WinME op blijkt dat er geen CDrom is... Tenminste WinME geeft hem niet weer in Deze Computer. Ook geeft hij het eerder genoemde D: niet weer. Wie kan mij helpen? Alvast bedankt
Link naar reactie

3 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0
Kijk eens onder "Apparaatbeheer" (R. muisklik op "deze computer", eigenschappen") en ga na of alles in orde is met de "vaste-schijfcontrollers" (primaire en secondaire IDE). 't Zou kunnen zijn dat de 2e IDE controller (waar die CD speler aan hangt, neem ik aan?) niet herkend wordt...... Groet, Ton
Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Antwoord op deze vraag...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...