Ga naar inhoud
  • 0

pieptoon bij opname via line-in


anoniem

Vraag

MOBO: K7S5a AMD Athlon XP 1700+ 256 MB DDR RAM CMI 8738/C3DX PCi soundcard( Sweex) Logitech Z-340 speakers Win XP Pro NL Probleem: De uitgang van mijn mengtafel is aangesloten op de line-in van de geluidscard. Ik krijg bij opname , via wave-lab een hoge fluittoon. Het meest vreemde vind ik dat die toon pas te horen is ná de opname en niet tíjdens( als ik zeg maar meeluister, line in weergave staat open) Omdat ik vermoed dat dit iets met aarding te maken heeft: Al geprobeerd; - Pc geaard via verwarming / stopcontact. - alle andere kabels die van en/of naar pc gaan ontkoppeld ( bv tv-out/ line-out /mic-in etc) - Kabel aansluiting radio/tv ontkoppeld( staat ook weer in verbinding met mengtafel en dus pc). Hier wordt het alleen maar érger door zelfs. Het baat dus niet allemaal. Had voorheen ook dit probleem hoor, met de onboard card, is niet alleen bij deze kaart dus. Iemand een tip?
Link naar reactie

0 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

Er zijn nog geen antwoorden op deze vraag

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Antwoord op deze vraag...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...