Ga naar inhoud
  • 0

Dell e190P valt uit


anoniem

Vraag

mijn Monitoor valt uit en de LED is dan ook totaal uit als ik dan het scherm opnieuw aan wilt zetten doet hij het niet. de site van dell zegt dat je de stroom er een minuut van af moet halen. maar dan geeft hij beeld en direct daarna doet hij het niet meer en dit heb ik nu in 3 dagen tijd 4 keer gehad. wat zal dit kunnen zijn
Link naar reactie

4 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0
Weet je om mee te beginnen zeker, dat het om een Dell e190P monitor gaat? Want ik kan alleen een [url=http://tweakers.net/pricewatch/251137/dell-e190s.html#tab:info]Dell E190S[/url] vinden. Die heeft zo te zien alleen een D-Sub (VGA) aansluiting. Bedoel met de LED, die in de buurt zit van de aan/uit knop? Als die niet wil branden met de stekker in een goed werkend stopcontact, met de aan/uit knop op "aan", dan kan er iets mis zijn met de monitor zelf. Normaliter gaat dat ledje van een monitor die aanstaat zonder videosignaal, in een andere kleur branden. Heb je een reserve monitor om te testen, of PC om de probleem monitor op te testen?
Link naar reactie
  • 0
[quote="jolo"]Weet je om mee te beginnen zeker, dat het om een Dell e190P monitor gaat? Want ik kan alleen een [url=http://tweakers.net/pricewatch/251137/dell-e190s.html#tab:info]Dell E190S[/url] vinden. Die heeft zo te zien alleen een D-Sub (VGA) aansluiting. Bedoel met de LED, die in de buurt zit van de aan/uit knop? Als die niet wil branden met de stekker in een goed werkend stopcontact, met de aan/uit knop op "aan", dan kan er iets mis zijn met de monitor zelf. Normaliter gaat dat ledje van een monitor die aanstaat zonder videosignaal, in een andere kleur branden. Heb je een reserve monitor om te testen, of PC om de probleem monitor op te testen?[/quote] sorry dit is mijn tijdelijke monitor die het wel doet op die pc het is P190SB, de stroom voorziening is gewoon goed en als ik hem in de zelfde setup maar dan mijn laptop dan doet hij het ook niet net zoals op andere stopcontacten
Link naar reactie
  • 0
[quote:99b68396c5="supermadness"]het is P190SB[/quote:99b68396c5] Deze dus http://tweakers.net/pricewatch/276187/dell-professional-p190s-%28zwart%29.html#tab:info Had je zowel de VGA en DVI-D kabel geprobeerd? Verder heb je nog niet vermeld wat dat ledje bij die aan/uit schakelaar doet. Maar omdat je tijdelijke monitor wel goed werkt, lijkt het probleem aan je P190SB monitor te liggen. Om de discussie overzichtelijk te houden, zou je beter selectiever kunnen quoten. Namelijk alleen hetgeen waar je op ingaat. Ook kun je beter de BBCode van dit forum ingeschakeld laten.
Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Antwoord op deze vraag...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...