Ga naar inhoud

Zwarte rand om Beeld monitor


Aanbevolen berichten

Ik heb een probleem met mijn Iiyama Prolite E2407HDS. Het beeld is niet helemaal opgevuld over het hele scherm, waardoor er een zwarte rand om het beeld zit. Ik game vaak en het is heel erg afleidend en vervelend. Maar het gekke is dat als ik mijn macbook op mijn monitor aansluit, hij wel het hele scherm vult. De vernieuwingsfrequentie staat ook op het hoogst ingesteld. Weet iemand een oplossing? Alvast bedankt
Link naar reactie
Aangezien mijn macbook het wel goed deed, heb ik geprobeerd eens te kijken wat er gebeurde als je de instellingen van het beeldscherm wijzigt (full screen, over screen, aspect ratio) op mijn vaste computer (geen veranderingen) en bij mijn macbook (past zich gewoon aan). Dus keek ik maar eens voor drivers op de website van iiyama (die kreeg ik er niet bij, en die waren eerst ook nog niet nodig) dus heb ik maar het driver pakket gedownload. Op de website stond windows 7 er niet bij, maar wel vista, dus toch maar proberen. Dus gedownload, geen vista handleiding in het pakket. Dan maar proberen op de xp manier, hoop geklooi, maar uiteindelijk is het niet gelukt, vanwege handmatige installatie. Ik denk dus wel dat het aan de driver ligt, maar ik moet alleen (het liefst een installer) een goede driver vinden.
Link naar reactie
Heb je het nu over de drivers van je videokaart? Had je alvorens deze te installeren, eerst de chipset drivers van je moederbord geïnstalleerd? En bedoel je dat de Windows desktop zelf niet scherm vullend is, zoals bijvoorbeeld in dit topic over onderwerp [url=http://www.pc-helpforum.be/f167/schermresolutie-19998/]Schermresolutie.[/url] En dat je de resolutie voor je Iiyama Prolite E2407HDS had ingesteld op 1920x1080. Dat is de resolutie volgens de fabrikant http://www.iiyama.com/nl_NL/Products/category/2/diagonal/24 Maar op de website van Microsoft Hebben ze het over een resolutie van 1920 × 1200 voor een 24-inch widescreen LCD monitor http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/Getting-the-best-display-on-your-monitor Hoe heb je de monitor aangesloten. Als dat is via D-Sub (VGA). Heb je al geprobeerd via DVI of HDMI? Hoe wordt je monitor gedetecteerd, als je in Display > Screen "Resolution bij Change the appearance of your display" klikt op Detect?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...