Ga naar inhoud
  • 0

Passieve kaart met 2x DVI en 1x S-video gezocht


anoniem

Vraag

Ik ben op zoek voor een nog te bouwen stille pc naar een passieve videokaart. Er komt een 23" monitor met een resolutie van 1920x1080 aan te hangen. Belangrijk is dat hij ook S-video heeft. Dit is een probleem aangezien de meeste kaarten nu een HDMI aansluiting hebben. Budget is 50-70 euro Als hij passief te maken is door een third party koeler is 't ook goed. Ik zat te denken aan iets in de klasse van een HD4670 (of beter...). Liefst bij Azerty vandaan. Maar zoiets kan ik dus niet vinden. Weet iemand een videokaart met de bovenstaande specificaties? Ik heb alleen deze kunnen vinden: [url=http://www.azerty.nl/8-970-226652/his-hd-4670-isilence-4-grafisc.html]AZERTY[/url] - [url=http://www.hisdigital.com/un/product2-412.shtml]HIS HD 4670 iSilence 4[/url] Maar die is met ¤85 wel een stuk boven de ¤50 waar ik eerst van uit ging. Ook is 1GB geheugen wel overkill voor deze pc (vrnl office, maar ook films en soms een spel).
Link naar reactie

10 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0
Ik ook Bingo !! Ik heb hier thuis een sapphire 4670 met twee x dvi en superrrr-video... is dus wel verkrijgbaar denk ik... Is alléén niet passief gekoeld... :cry: maar..... deze heeft dat ook: http://www.informatique.nl/513171/club-3d-radeon-4670-512mb.html http://www.gistron.nl/info/37334/info.html http://www.gistron.nl/info/36413/info.html (die is ook passief)
Link naar reactie
  • 0
Ik weet dat s-video een vreemde eens is. Alhoewel. Je hebt zo een verloopstuk van DVI naar HDMI. Om naar s-video te gaan heb je tv-out boxes nodig. Die kosten geld... En waarom s-video. Dat zit nu eenmaal op een hoop beeldbuis tv's die gewoon goed zijn, maar niet de modernste. Ik denk dat ik toch ga voor de HIS 4670. Die staat ook op azerty. Hij is wel wat duurder, maar past wel leuk in de setup.
Link naar reactie
  • 0
..Ik geef je gelijk ... kost iets meer maar dan heb je ook garantie.. en die van mij doe ik toch niet weg onder de ¤50,00.... (en dan heb je géén garantie) dan zou ik het ook wel weten.. nieuw !! 8) alléén ....kun je nog een paar winkels aflopen misschien voor de sapphire die ik heb...(4670 met 1GB) winkels zullen toch wel eens oudere voorraad hebben? misschien loop je er zo tegenaan?
Link naar reactie
  • 0
Nog even een update: Ik heb de HIS HD 4670 iSilence 4 ontvangen. Helaas kloppen de productspecificaties niet... Hij wordt geleverd met DVI, VGA en HDMI aansluiting. Kortom, niet wat ik wil en deze aansluitingen zijn ook wel voor een minder hoge prijs te krijgen. Ik heb Azerty gemaild dat ik 'm terug wil sturen en bij deze dit topic toch weer wat leven inblazen. Want ik heb nu nog geen s-video uitgang :S
Link naar reactie
  • 0
Ik heb hier nog wel een bracket liggen met een video en een audio uitgang.... met een 6 polige stekker (vergelijkbaar met een stekker van een usb aansluiting op het moederbord) waar er vijf van zijn aangesloten. deze 6 pins stekker is voor zowel audio als video... (2 audio en 3 video) heb je daar nog iets aan. misschien heeft je moederbord of videokaart een dergelijke aansluiting? de aansluiting is wel anders dan de s-video aansluiting van de videokaart. hij is net als de ps/2 stekker. De aansluiting op de videokaart heeft een 7-pins aanluiting (4gaten met 3 eronder).... type video kaart : Sapphire HD4670 1 Gb DDR3 PCI-E DUAL DVI/TVO Part.no: 288-DE101-0008A
Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Antwoord op deze vraag...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...