Ga naar inhoud

nieuwe computer oude monitor geen beeld


Aanbevolen berichten

ik heb een andere computer gekocht pentium 4 3ghz 1024 mb geheugen videokaart n vidia 66oogt 512mb nu heb een een oude beeld scherm er op aangesloten een van 2003 philips maar nu krijg ik geen beeld wat kan dit zijn mijn monitor is niet stuk doet het op een andere computer wel kan het zijn dat die monitor de computer niet aankan te hoge revolutie ofzo
Link naar reactie
Jazeker. Een DVI VGA adapter. [url=http://tweakers.net/pricewatch/zoeken/?keyword=dvi+vga&fuzzyterms=0&catID=&priceMin=0&priceMax=&land=all&scoreMin=0&scoreMax=5&x=5&y=10]Tweakers pricewatch.[/url] Overigens worden deze inderdaad zoals Lange Pier zegt, meegeleverd met de videokaart. Wellicht heeft de vorige eigenaar deze nog liggen.
Link naar reactie
  • 2 weken later...
Maar een dode pixel is toch geen rechthoekig vierkant. Ik heb er namelijk zelf één op de laptop uit mijn onderschrift. En het ziet er uit als een heel klein gekleurd puntje links bovenaan het scherm. Zie Wikipedia http://nl.wikipedia.org/wiki/Defecte_pixel Het zou eventueel gefixt kunnen worden http://www.wikihow.com/Fix-a-Stuck-Pixel-on-an-LCD-Monitor Ik heb dit zelf echter niet uitgeprobeerd.
Link naar reactie
[quote:ed4b3b1210="jolo"]Maar een dode pixel is toch geen rechthoekig vierkant. Ik heb er namelijk zelf één op de laptop uit mijn onderschrift. En het ziet er uit als een heel klein gekleurd puntje links bovenaan het scherm. Zie Wikipedia http://nl.wikipedia.org/wiki/Defecte_pixel Het zou eventueel gefixt kunnen worden http://www.wikihow.com/Fix-a-Stuck-Pixel-on-an-LCD-Monitor Ik heb dit zelf echter niet uitgeprobeerd.[/quote:ed4b3b1210] Ja klopt verkeerd gelezen. :oops:
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...