Ga naar inhoud
  • 0

eindsignaal uitzetten


Carin-1

Vraag

18 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0
Programma selectie knop op Stand "uit" Programma knop 1 positie met de klok mee draaien > Stand Katoen, de display verlichting gaat aan. Toets Eco Perfect indrukken en ingedrukt houden en de programma knop 1 positie verder draaien naar + Voorwas Toets Eco Perfect los laten. Met het klokje knopje stel je nu het volume van je toetsen aanraking in. Als dit naar je zin is de programma knop 1 positie verder draaien naar Keukherstellend. Met het klokje knopje stel je nu het volume van je meldingen in. (= dus het gene wat jij zoekt) Als dit naar je zin is de programma knop door draaien naar stand uit.
Link naar reactie
  • 0
Zul je ook niet vinden. Volgens mij is het nl een Siemens... Zo ja dan kijken of dit werkt. Sluit de deur. Programma knop op Uit Programma knop naar 30 graden Wit/bont Druk Extra spoelen in en houd deze ingedrukt. Hij zou nu een piep moeten geven. Laat de knop dan los. Draai de programma knop door naar Uit. Het geluid zou nu uit moeten staan. Als dit niet werkt dan het zelfde weer doen maar na de piep de knop los laten en weer indrukken en weer los laten. Als dit ook net werkt dan Siemens helpdesk bellen op 088-4244020
Link naar reactie
  • 0

https://media3.bsh-group.com/Documents/9001028382_E.pdf. Pagina 27 en 28 Sluit de deur. Zet de machine aan. Druk de temperatuur toets in en draai de programma knop naar 2.(= kreukherstellend) Laat de temperatuur toets los. Met de toets Klaar in zet je het geluid voor de bediening zachter/harder. Kies voor programma 3. (= Snel/Mix) Met de toets Klaar in zet je het geluid voor de meldingen zachter/harder. Zet de machine uit.

Link naar reactie
  • 0
Programma knop op Uit. Programma knop 1 positie door draaien met de klok mee. Knop Klaar in Tijd indrukken en ingedrukt houden en de programma knop 1 positie verder draaien. Knop Klaar in Tijd loslaten Met de knop Centrifuge toerental kun je nu het volume aanpassen van de toetsaanraking tijdens het instellen. Draai de programma knop nog 1 positie verder. Met de knop Centrifuge toerental kun je nu het volume aanpassen van het programma einde signaal. Draai de programma knop door naar Uit.
Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Antwoord op deze vraag...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...