Ga naar inhoud

Raar wazig beeld @ Call of Duty 4


Aanbevolen berichten

In de map Vacant heb ik een raar wazig beeld, zouden jullie hier misschien even naar kunnen kijken en misschien een aantal suggesties ? Want ik heb een 8800GT en alle andere maps worden wel prima weergeven. Misschien iemand die hetzelfde probleem heeft ? Of juist een hele andere graphicsweergave ? :P Kan iemand dan misschien een screenshot posten van hun beeld van precies hetzelfde deel van de map ? Hier de screen: [URL=http://imageshack.us][img:bed8b29440]http://img84.imageshack.us/img84/9076/cod4wazigondanks8800gtfk4.jpg[/img:bed8b29440][/URL] Edit: Misschien kan mijn pc het niet aan ? Hieronder de specs. Pentium D , 2.80 Ghz. (2 CPU's) 3 GB Intern geheugen 320 GB Harde schijf Windows XP (64 Bit) Geluid: Sigmatel Audio en een Recom 550TC voeding, 550 watt. + XFX Geforce 8800GT Alpha Dog Edition. Alvast bedankt ! :D
Link naar reactie
Nou op die 1ste screen die ik postte zie je ook al een beetje wazigheid maar hieronder nog 3 screens. Als ik op die spot snipe zie ik gewoon bar weinig en vooral als er een "soldaatje / whatever" langskomt. Ik heb ook gewoon de laatste driver geinstalleerd maar dat maakt geen verschil. 1. [URL=http://imageshack.us][img:113ad85219]http://img99.imageshack.us/img99/4323/cod4wazigap4.jpg[/img:113ad85219][/URL] 2. [URL=http://imageshack.us][img:113ad85219]http://img128.imageshack.us/img128/4860/cod4wazig1vh8.jpg[/img:113ad85219][/URL] 3. [URL=http://imageshack.us][img:113ad85219]http://img99.imageshack.us/img99/4258/cod4wazig2gb3.jpg[/img:113ad85219][/URL] Naar mijn mening zie je gewoon raar overbelicht beeld. :cry:
Link naar reactie
Volgens mij zit het m in de lichtinval.Als je wat dichter bij t raam gaat staan, wordt t dan anders/beter? Hetzelfde doet zich voor bij Black(PS2), en ik los dit op door ietsje naar t raam te kruipen. Ook in Bad Company(PS3) doet dit zich voor, en ik denk dat je er qua instellingen weinig aan kunt doen, behalve de brightness aanpassen mischien. Succes ermee.
Link naar reactie
Dit is ook iets wat je helemaal niet hoort te veranderen. Het zit gewoon in het spel, het is de bedoeling dat het wazig wordt naarmate je verder kijkt. Als je op een zonnige dag over de snelweg of het fietspad kijkt zie je ook alles heel wazig. Het begint zelfs helemaal zwart te worden. Maar inderdaad zoals PascalLaan de Brightness even iets lager zetten. Je zal hierdoor verder kunnen kijken, maar als je gewoon rondloopt is alles ook donker. Ik denk dat je het gewoon moet accepteren...
Link naar reactie
Het is niet wazig of vaag, het is gewoon een realistisch verschijnsel ;) Als je vanuit een donker huis naar buiten kijkt, op een hele zonnige zomerdag, zal het buiten ook min of meer "wazig" zijn. Dit komt omdat je ogen hun best doen jou de rest van de donkere ruimte ook te laten zien en zichzelf dus instellen om zoveel mogelijk licht te ontvangen. Gevolg is dat er van buiten zoveel licht komt, dat je het buiten niet meer ziet. Loop je echter naar buiten, stellen je ogen zich in op meer licht, waardoor het buiten opeens een stuk donkerder lijkt dan toen je binnen stond ;) Met andere woorden, er is niks aan de hand :)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...