Ga naar inhoud

Voeding + videokaart (DVI-I D-SUB)


Aanbevolen berichten

Omdat ik gewon niet veel eraan uit wil geven. Zo groot is mijn budget niet. Oorspronkelijk wou ik maar 150 euro uitgeven aan mijn videokaart, nu daar een voeding bij komt, wil ik daar niet 150 euro aan uitgeven. Als ik dan iets koop, wil ik liever zichtbaar resultaat. Ik heb persoonlijk niet het idee dat een goedkopere voeding ook maar iets naar de kolere helpt. Hoe zou ie dat moeten doen??? En Chieftec is ook niet het slechtste merk heb ik het idee. Probeer me te overtuigen met ervaring wat er gebeurt bij slechte voedingen, in plaats van te zeggen dat je goede voeding zo goed werkt (want misschien doen slechte dat ook wel). Overigens, die Chieftec werd door Gerben aangedragen. Ik vond het wel een goede voeding in mijn prijsklasse. Sorry, maar niet iedereen heeft zo'n enorm budget. Ik besteed het dan liever aan echte verbeterende dingen, in plaats van een voeding die misschien wat stiller is.
Link naar reactie
wat vind je van dit dan ? Club3d 8800GT 512mb Zerotherm (koeler is best stil, en Nederlandser dan Club3D kan het niet): http://www.alternate.nl/html/shop/productDetails.html?artno=jbxul3&baseId=4698 €119 eurie OCZ StealthXtreme 600w, ook erg stil: http://www.alternate.nl/html/shop/productDetails.html?artno=tn6o30&baseId=3220 €65 eurie €9,50 v/z kosten Totaal: 193,50 eurie hoeveel beter wil je het hebben ?
Link naar reactie
Allemaal 1 pot nat, scheelt vrij weinig qua fps, is wel iets langzamer omdat het gewoon normale kloksnelheden zijn (echter: de overclockte versies (zeker die met 2ghz mem) willen nog wel eens eerder problemen geven!) dus het is wel een veilige keus. edit: zit blijkbaar wel een nadeeltje aan de club3d, fan snelheid is niet zelf te regelen: http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1286751?data%5Bfilter_keywords%5D=zerotherm&data%5Bboolean%5D=AND
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...