Ga naar inhoud

problemen met mijn beeldscherm !!!


Aanbevolen berichten

Hallo allemaal !! Ik heb een oude pentium 3 waar windows xp op draait !! Ik had een vrij lomp en groot beeldscherm wil die vervangen voor een plat beeldscherm .Na het aansluiten en het starten van de computer heb ik nergens meer beeld !! Wat kan het probleem zijn en wat kan ik eraan doen !! Alvast bedankt voor de reacties !!!!
Link naar reactie
Of via toets F8 Windows XP opstarten in veilige- of VGA modus. Uitleg hierover in deze thread http://www.nationaalcomputerforum.nl/showthread.php?p=301200 [quote:84fe30d250="bls"]We hebben de oude beeldscherm weer aan gesloten en zelfs dat beeldscherm laat niks meer zien[/quote:84fe30d250] Zie je aan het begin van het opstarten nog wel het BIOS logo/post voorbij komen?
Link naar reactie
[quote:5f746576fa="bls"]Computer start op maar beeldscherm blijft op stand-by staan [/quote:5f746576fa] Maar zie je dan wel een melding van het beeldscherm zelf. Zoiets als: no video input. Check dan deze topic over onderwerp [url=http://www.minatica.be/archive/index.php/t-11649.html]Pc start niet op, beeldscherm blijft zwart,melding no video input[/url] Of check deze [url=http://www.fonerbooks.com/video.htm]Troubleshooting a Video Adapter and Computer Monitor.[/url]
Link naar reactie
Waarom zou de verkeerde resolutie en refreshrate worden gebruikt? Als dat het geval is, zou ik zelf een "out of range" melding op de TFT/LCD monitor verwachten. Ook zou je dan in Windows behoren te komen via de eerder genoemde VGA modus. Volgens [url=http://support.microsoft.com/kb/268852/nl]Artikel ID:268852[/url] op de site van Microsoft is deze 640 x 480 pixels met 8-bits kleuren. Ook de refresh-rate zou dan laag zijn. Maar dat vind ik niet terug in dat artikel. En ook dan nog zou behalve die LG logo ook nog enig info over het BIOS voorbij behoren te komen. En zeker op de oude (CRT) monitor. Tenzij die toevallig onlangs defect is gegaan.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...