Ga naar inhoud

8800 GTX goedkoper?


Aanbevolen berichten

[quote:ba0ecd00dc="twinaim"]jah de GT is sneller maar is niet beter de kaart is een stuk kleiner.[/quote:ba0ecd00dc] Wat heeft de grote van een kaart er nu weer mee te maken? al is ie 2 cm het gaat toch om de snelheid niet.... Niet beter? Op eigenlijk alle punten is hij beter. zuinigger, klokt beter etc etc. De gtx zit kwa spped maar net boven de GT. Dus met andere woorden, vergeet de 8800GTX en koop een 8800GT, :wink:
Link naar reactie
[quote:bdc8ce4cdf="citomaster"]Je zou Just Cause er wel mee moeten kunnen spelen, als je processor en geheugen een beetje voldoende zijn tenminste, maar voor de rest is het zeker geen sterke kaart.[/quote:bdc8ce4cdf] Wat is GEEN sterke kaart? De 8800GTX is de snelste kaart op de ultra na, maar dat is een overklokte gtx inpreciepe. De 8800GT zit kwa snelheid net onder de GTX maar opmdat op 45nm is gebakken klokt uit veel verder, en is daarom overklokt de snelste kaart op verkrijgbaar.
Link naar reactie
[quote:19876b7bfc="r.marijnissen"][quote:19876b7bfc="citomaster"]Je zou Just Cause er wel mee moeten kunnen spelen, als je processor en geheugen een beetje voldoende zijn tenminste, maar voor de rest is het zeker geen sterke kaart.[/quote:19876b7bfc] Wat is GEEN sterke kaart? De 8800GTX is de snelste kaart op de ultra na, maar dat is een overklokte gtx inpreciepe. De 8800GT zit kwa snelheid net onder de GTX maar opmdat op 45nm is gebakken klokt uit veel verder, en is daarom overklokt de snelste kaart op verkrijgbaar.[/quote:19876b7bfc] ow.. :oops: :oops: Moet ik nou weer in het verkeerde topic posten.. :( Dat komt er van als je zoveel C!T schermen tegelijk open hebt staan :P Sorry voor het ongemak.
Link naar reactie
[quote:6a78ea2816] Wat heeft de grote van een kaart er nu weer mee te maken? al is ie 2 cm het gaat toch om de snelheid niet.... [/quote:6a78ea2816] it's not size that matters... hehe, kon het niet laten. De gtx is trouwens nog steeds wel leuk voor de heel erg kieskeurige super gamers met veels te grote schermen, te dure boxen en heeel veel geld over. Dan vraag je: waarom zou iemand dat doen (ze zijn gek!)? tja, waarom zijn er zo veel mensen die hun gts'en verkopen om een gt te kopen? (daar heb ik het nut ook niet echt helemaal van in gezien).
Link naar reactie
Tuurlijk maar 400+ betalen ipv 200+ is natuurlijk onzin als de eerste maar ietsie pietsie sneller is. En overklokt is de gt sneller. Heb je echt teveel dan 8800ultra in sli. Nu je gts verkopen is anders. Prijzen nieuw voor een 640mb zijn nog 300+ €. Dus verkoop hem op marktplaats voor 200€, de gemiddelde weet niks van de gt, en voor dat geld koop je je gt. Maar oke als je veel moet bij leggen....
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...