Ga naar inhoud

welk merk 8800gts 640


Aanbevolen berichten

ik denk dat het verschil in merk meer een persoonsvoorkeur heeft. maar dat het qua prestatie niet veel verschil maakt. ik heb zo'n beetje alle merken ooit wel gehad. maar merkte niet echt een prestatie verschil. de chipset is wat dat betreft wel van verschil. (ati of nvidia) maar waarom de 8800 640? ga je met hoge resoluties werken? als je onder de 1600 blijft is de 320 voldoende, en qua prijs aanzienlijk goedkoper.
Link naar reactie
Weet je dan ook al waar je die Leadtec kunt kopen? Want volgens Tweakers prijswatch http://tweakers.net/pricewatch/147242 zijn Azerty en PCHut de goedkoopste, maar hebben allebei op dit moment een onbekende levertijd. Tenzij je een lokale PC winkel kent, die 'm op voorraad heeft. Wellicht valt nog een [url=http://tweakers.net/pricewatch/cat/49?keyword=8800+gts+640&priceMin=0&priceMax=&land=&i19=&a19=&d18=&d533=&scoreMin=0&scoreMax=5&x=0&y=0]ander merk[/url] te overwegen.
Link naar reactie
Had je dan niet besloten voor die 640 te gaan? Die twee weken van Azerty geldt toch alleen voor die 320 versie. Als je de 640 wilt, zou je ook Gainward kunnen overwegen. Deze wordt onder andere verkocht bij [url=http://www.komplett.nl/k/ki.asp?sku=327407&cks=ASS&assoc=65B3D214-BAE6-410C-9075-06518B1B62A5]Komplett.[/url] Daar staat nu: Beschikbaarheid: 10 voorradig.
Link naar reactie
Oke sparkle dus niet maar hoe zit het met die nadere onbekende merken zoals POV, PNY, PEAK, Sapphire, twinrech, jetway en foxconn om zomaar wat onbekende merken te noemen? Het mag dan wel hetzelfde chipset etc betreffen maar deze bedrijven pikken ook een graantje mee. Hoe is dus de kwaliteit en betrouwbaarheid van deze fabrikanten en hun producten? De rest geloof ik allemaal wel maar ik wil een goede en betrouwbare kaart.
Link naar reactie
Op hardware.info staat een review van de verschillende merken. Het blijkt dat bijna iedereen dezelfde kaart levert en het enig verschil de meegeleverde software is omdat het te duur is af te wijken van het reference design. Je moet dus kijken naar prijs, software en evt overclock. XFX en EVGA leveren overgeclockte kaarten maar zijn duurder. Het goedkoopst is leadtek (2 games, spellforce en nogwat) en sparkle (call of duty 2). Ik heb zelf de sparkle gekocht bij de dollarshop voor 328 euro zonder cod2. Asus heeft zo'n akelige asus splendid driver, zonder de enhanced driver kun je de fan niet regelen en met de enhanced driver verkleuren je mediaplayer films. edit: gevonden:) : http://www.hardware.info/nl-NL/articles/amdnZGpsZGia/De_snelste_GeForce_8800_GTS_en_GTX/11
Link naar reactie
[quote:3c431f08c0="Bulletproof$$_NL"]Zolang je maar geen Sparkle koopt is het al gauw goed.. Mijn sparkle heeft het destijds begeven. (artifacts) Nu een Asus 8800GTS 640MB en dat is stukken beter 8) [/quote:3c431f08c0] En die Sparkle is uit dezelfde fabriek gerold als die Asus, gewoon domme pech. Alle 8800's worden door 1 oem fabrikant gemaakt...
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...