Ga naar inhoud

breedbeeldscherm met klassieke weergave


Aanbevolen berichten

Als je een nividia kaart hebt iig wel. In de driver zit een optie 'digital flat panel', en daar kun je instellen hoe je het op het scherm wilt hebben. [url=http://img526.imageshack.us/img526/1381/flatpanellc0.png][img:2f0d0509d1]http://img526.imageshack.us/img526/1381/flatpanellc0.th.png[/img:2f0d0509d1][/url]
Link naar reactie
Wow ! Snel antwoord zeg, super. Hopelijk hebben de "lagere" nvidia kaarten die optie ook. Gelijk maar een vraag erbij: op korte termijn ga ik een opleiding webdesign volgen. Ik zoek dus een kaart die beeldbewerking alla Photoshop goed aankan en tegelijkertijd optimale kleurdiepte genereerd. Weergave van snel bewegende beelden is voorlopig nog niet noodzakelijk; een top of the bill ( $$$$ ) kaart hoeft dus niet !
Link naar reactie
Je hebt op zich een goed scherm gekocht, maar je zult geen optimale kleurweergave krijgen. Het heeft een TN panel, wat meer gebouwd is op snelheid. Jij had er eentje moeten hebben met een PVA, MVA of S-ISP panel. Een losse videokaart geeft niet per se een beter beeld dan onboard video. Losse videokaarten zijn voornamelijk bedoeld om games mee weer te geven. De dure electronica berekent hoe bepaalde 3D objecten weergegeven worden. De uiteindelijke weergave is eigenlijk maar een klein onderdeel van zo'n kaart.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...