Ga naar inhoud

beeld notebook valt uit


Aanbevolen berichten

Ben in het bezit van een notebook: Compaq+Windows XP Na een reiniging van de toetsen en beeldscherm valt het beeld van het scherm weg na het opstarten. Krijg eerst wel Compaq in beeld en daarna wordt het beeld zwart!!! Hoor wel het Windows toontje......... maar krijg geen beeld!! Toets comb; F+F4 helpt ook niet............ Weet iemand een oplossing????????
Link naar reactie
[quote:5385682605="fean"]droog spul[/quote:5385682605] Ja wat precies WC-papier handdoek theedoek zakdoek wat precies??? Ik weet niet of dat bij die ook is maar wij hebben een TV die speciaal spul nodig heeft om mee schoon te maken als je het met iets anders doet kan het beeld beschadigen ik heb gehoord dat dat met sommige beeldschermen ook is.
Link naar reactie
Fn + F4 heeft verschillende standen: Laptop scherm Externe monitor RF uitgang en combinaties daarvan. Enkele malen Fn + F4 zou toch moeten werken. Als je scherm defect zou zijn zou je ook geen logo in beeld moeten krijgen. Wacht wel even een paar seconden (5 of zo) na elke keer dat je Fn + F4 hebt ingedrukt. Je laptop heeft even tijd nodig om om te schakelen. Als je als een wilde die toetsen indrukt gebeurt er niks. Suc6
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...