Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Je moet hierbij kijken naar de bandbreedte van de AGP Poort. AGP 2X (AGP 1.0) = 5Volt AGP 4X (AGP 2.0) = 3.3Volt AGP 8X (AGP 3.0) = 1.5Volt En dan bestaat er, voor sommige moederkaarten, ook nog de AGP 3.5 variant, die ondersteunt zowel 1.5 Volt als 3.3 Volt. Ik heb even opgezocht, op de site van Asrock: [url=http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=K7NF2-RAID&s=n]klik[/url] Je kunt hier zien dat het een AGP 8X/4X slot betreft. Ik weet daarom wel zeker dat het moet werken :wink:
Link naar reactie
Bedankt voor de hulp. In de manual van het moederbord( k7nf2) staat : [quote:fa809a7c8f]Do NOT insert a 3.3V AGP card into the AGP slot of k7nf2-RAID motherboard! It may cause permanent damage![/quote:fa809a7c8f] Volgens deze link heeft 3d prophet een x2/x4 interface en zou dan niet geschikt zijn? [url]http://www.digit-life.com/articles/gf2prophet2/index.html[/url] Het is voor een pc'tje die uitsluitend gebruikt word voor internet. Alvast bedankt
Link naar reactie
De waarschuwing van Asrock is in het algemeen gesteld. Er zijn kaarten die kunnen werken maar veel niet. Als ik mij goed herinner is de de Geforce2 serie inderdaad 3,3V en maximaal AGP2x en past die ook fysiek niet in je huidige AGP slot. [url=http://www.interfacebus.com/Design_Connector_AGP.html]Hier[/url] is een 'duidelijk' overzicht van de verschillende standaarden.
Link naar reactie
Ik zie net dat ik een foutje gemaakt heb :oops: AGP 1X = 3.3V AGP 2X = 3.3V AGP 4X = 1.5V AGP 8X = 0.8V Excuses hiervoor! Ik had beter moeten zoeken :) In ieder geval, over het algemeen past een AGP2X/1X niet in een AGP4X/8X slot. Omdat de gehele aansluiting anders is dacht ik. Anders gezegd, de Geforce 4 TI4200 (gouden kaartje hoor :wink: ) Kan er wel in, de ander niet.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...