Ga naar inhoud

Voodoo 2 SLI


Aanbevolen berichten

NVIDIA heeft in het verleden 3dfx overgenomen en is daarmee ook eigenaar geworden van de rechten op de techniek en merknaam SLi. [img:1af0ace469]http://www.hwinit.it/news/upload/n1120169586-SLI.jpg[/img:1af0ace469] Heeft wel wat weg van de Sli bridge die NVIDIA nu gebruikt.... Je hebt een speciale CRT kabel die van je gewone 2D kaart naar de voodoo kaart gaat en van daaruit naar je monitor. Dat waren nog eens tijden ;-)
Link naar reactie
Mooi spul toen van 3dfx, hadden eigenlijk qua ultiem 3d geweld ook geen echte concurentie. Wat nou quad sli? Gewoon 4 gpu's op 1 kaart :lol: [url=http://www.3dfx.ch/gallery/d/7723-2/3dfx_Voodoo5_Trio_Top.jpg]*klik*[/url] Hier: http://gathering.tweakers.net/forum/list_message/22977211#22977211 staat trouwens precies hoe je een voodoo2 sli kabel maakt.
Link naar reactie
Thanx voor de reacties, heb het helaas nog steeds niet voor elkaar, opnieuw een kabeltje zitten pielen, de twee kaarten zijn allebei van Hastec (Diamond) maar toch niet identiek gezien de teksten op de pcb's. Afzonderlijk werken de kaarten prima. Beetje retro-gamen dacht ik zo, hele berg oude games die ik weer wilde herbeleven.....oude K6-2 450...yeah..
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...