Ga naar inhoud
  • 0

Herhaaldelijke melding SLI multi-GPU


anoniem

Vraag

Vorige week heb ik mijn GeForce FX 5200 vervangen door de (eveneens betaalbare) GeForce 6200. Niks mis mee, werkt allemaal helemaal goed, maar ik heb een vervelend dingetje. Elke keer als ik mijn computer opstart verschijnt in m'n systray het NVidia icoontje, wat ik zo nadrukkelijk elke keer uitzet, met de waarschuwing: 'SLI multi-GPU has been disabled'. Als ik vervolgens naar het betreffende tabblad in m'n beeldschermeigenschappen ga, staat er dat ik een tweede SLI-kaart moet/kan toevoegen, omdat deze kaart dat ondersteunt. Prima. Hoef 't in principe (nog) niet, maar leuk dat 't kan. Maar kan ik iets doen aan die irritante waarschuwingsballon die iedere keer verschijnt en daarmee ook steeds weer dat NVidia icoontje in m'n tray zet?
Link naar reactie

7 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0
toevallig de nieuwste drivers geinstalleerd? die geven namelijk die melding. is een bekend probleem van de laatste drivers. ik krijg ook elke keer bij opstarten de melding dat sli disabled is omdat ik de 2e kaart verwijderd heb. ik heb niet eens een 2e kaart of een sli moederbord, dus slaat nergens op. gewoon even wachten tot er nieuwe drivers zijn.
Link naar reactie
  • 0
Dit is de oplossing van Nvidia: http://nvidia.custhelp.com/cgi-bin/nvidia.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=760&p_created=1137546131&p_sid=t3BPZqdi&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPSZwX3NvcnRfYnk9JnBfZ3JpZHNvcnQ9JnBfcm93X2NudD0zODgmcF9wcm9kcz0mcF9jYXRzPSZwX3B2PSZwX2N2PSZwX3BhZ2U9MQ En die werkt ! Met de oplossing van THX zou ik even wachten , want de oplossing van Nvidia is een andere. Wie weet is het betsand nog ergens anders voor nodig.
Link naar reactie
  • 0
http://tweakers.net/reacties.dsp?Action=Posting&ParentID=1683008 (Waarschijnlijk precies zelfde als nVidia oplossing) Werkte bij mij perfect... :wink: Maar het word nog beter, die grapjassen van nVidia: [img:9dead139d8]http://ckv1.net/images/lolbroej.JPG[/img:9dead139d8] Mijn GeForce [b:9dead139d8]6800 GT[/b:9dead139d8] (wat dus al wel [b:9dead139d8]AGP [/b:9dead139d8]moet zijn) zou op mijn moederbord met [b:9dead139d8]nForce 3[/b:9dead139d8] chipset SLI ondersteunen, maar ik zou te schooierig zijn om een 2e kaart erin te steken? :lol: :roll:
Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Antwoord op deze vraag...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...