Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

hallo allemaal, laatst had ik mijn pc verplaatst en weer aangezet toen viel die na 45 minuten uit... Bleek dat mijn cpu cooler niet was aangesloten... Als ik nu mijn pc aanzet dan brand er achterop mijn voeding een rood lampje, en geeft mijn pc geen teken van leven.. Als ik de stroom van mijn cpu er af haal dan gaan al mijn fennen gewoon draaien maar gebeurt er verder niks... Betekend dit dat mijn cpu oververhit is en ik een nieuwe moet aanschaffen? Mvg, Jelmer
Link naar reactie
Check wel eerst of het wel zin heeft om een andere processor te kopen voor dit moederbord. Als het een verouderde processor betreft, loont het vaak niet eens de moeite deze te vervangen. Een moderner moederbord + CPU is dan een betere optie. Maar dat hangt dus sterk af van de configuratie die je nu hebt. Wellicht dat je zo'n CPU ook wel op de tweedehands markt kunt vinden ... maar dan zou je de specs van je PC even hier moeten vermelden.
Link naar reactie
Heb even moeten zoeken (PC is 5/6 jaar oud maar nog nooit hardware problemen gehad) maar zover ik weet heb ik als inhoud: Moederboard: MSI K9A2-CF CPU: AMD Phenom 9550 (2,2 GHz) Video: ATI Radeon HD4870 OC RAM: 4GB DDR2 HD: SATA Spinpoint F1 (640 GB) Zalman CPU cooler 600 watt voeding Ik heb niet echt het geld om een hele nieuwe pc te kopen.. Maar als jullie zeggen dat dat beter is het misschien wel te overwegen..
Link naar reactie
AM2+ moederbord! Dan kan je mazzel hebben ... http://www.msi.com/product/mb/K9A2-CF.html#?div=Detail http://www.msi.com/product/mb/K9A2-CF.html#/?div=CPUSupport Volgens CPU support past er bijv. een Phenom II X4 965 BE op: http://tweakers.net/pricewatch/248281/amd-phenom-ii-x4-965-black-edition.html http://afuture.nl/productview.php?productID=12603 Of ietsje voordeliger en direct leverbaar: http://tweakers.net/pricewatch/255153/amd-phenom-ii-x4-945-(c3-95w)-boxed.html http://afuture.nl/productview.php?productID=12597 En mocht het toch niet werken, dan zou je die processor mooi kunnen combineren met een AM3+ moederbord en DDR3 geheugen.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...