Ga naar inhoud

nieuwe desktop pc voor ca 700 euro


Aanbevolen berichten

Ik wil een desktop pc samen gaan stellen van rond 700 euro Hierin wil ik een intel i5 4570 processor in, een ssd van samsung van 128 gb, een western digital 2TD green caviar harde schijf. Wat betreft de videaokaart weet ik niet welk merk. ook het teostenbord staat niet vast. Wel 8 GB ddr3 ram 1600 Wie kan mij verder adviseren?
Link naar reactie
Niet al te zware games, wat bedoel je daarmee? 700 euro is nl. niet veel geld voor een dergelijk systeem, dus als je geen losse videokaart hebt dan kom je wel een eind met de eisen die je stelt. Hier een samenstelling incl. assemblage en toetsenbord, maar zonder losse videokaart, muis, speakers en besturingssysteem: https://www.4launch.nl/shop/winkelwagen/18543 En dan zit je al op ca. 650 euro.
Link naar reactie
http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=AMD+FX-6300+Six-Core&id=1781 http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Core+i5-4570+%40+3.20GHz&id=1896 Puur uitgedrukt in CPU power is er dus maar weinig verschil tussen beide processoren, maar de Intel processor levert dat wel verdeeld over 4 cores en deze AMD over 6 cores. Puur voor games maakt het echter weinig uit, daarbij is de videokaart verreweg de zwakste schakel en zijn deze beide CPU's totaal geen bottleneck.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...