Ga naar inhoud

PC Herstart telkens


Aanbevolen berichten

Hallo, Mijn vader heeft een computer van zijn bedrijf mee gekregen omdat ze die wegdeden en ik nogal veel met computers werk. Alleen voordat ze hem hebben meegegeven hebben ze het naar een gespecialiseerd bedrijf gegeven zodat de data veilig vernietigt werd en wij niks met de HDD en het Geheugen konden doen. Er zat dus geen HDD en werkgeheugen. Maar toen we werkgeheugen en een HDD erin zetten startte die telkens opnieuw op bij het begin van het Windows scherm. Ook tijdens een installatie blijft die handen bij bij het controleren van de HDD. Kan dit komen omdat er een IDE HDD in zit en geen SATA HDD? Het betreft trouwens een Compaq SR1727NL i.c.m een AMD Sempron 3000 met 350 watt voeding. De rest zit allemaal onboard ingebakken. Ik hoop dat iemand een oplossing weet en eventueel een work-a-round heeft zodat ik morgen iets leuks te doen heb :lol: Groetjes Maikel!
Link naar reactie
  • 3 weken later...
Kan iemand mijn nog hier mee helpen. Heb al verschillende besturingssystemen geprobeerd maar hij pakt ze niet bij het installeren van de hardware stopt die. Aan de volgende dingen ligt het niet: Werkgeheugen Hardeschijf Videokaart Waar kan het eventueel aan liggen: Voeding Processor Moederbord Drive Iemand eventueel een Socket 939 mobo+proc combinatie liggen die ik kan proberen?
Link naar reactie
Aan het geheugen ligt het niet want het is officieel HP geheugen. Wat ik vandaag ook geprobeerd hebt is verschillende besturingssystemen installeren via mijn pc en dan in deze hangen. Met Windows Server Home werkt het wel goed alleen hoge load. Met Windows XP doet die het niet en Windows 2000 nou wel alleen dan slaat die vast bij het installeren van de "PCI Device". Dus denk dat het moederbord kapot is of kan dit ook aan de processor liggen? Groetjes Maikel!
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...