Ga naar inhoud

Oude PC upgrade


Aanbevolen berichten

Hee mensen, Ik heb hier nog een oude PC staan die ik iets zou willen upgrade zodat die toch wat sneller word. Ik vroeg me alleen af wat ik er dan in zou zetten. Ik wil een andere Grafische kaart en het geheugen naar 1GB (mischien 2? maar ik denk dat dat wat overdreven word :P) brengen. Kunnen jullie me tips geven... Hier zijn me Specs: [URL=http://img513.imageshack.us/my.php?image=34142571jp5.jpg][img:309b76d869]http://img513.imageshack.us/img513/5600/34142571jp5.th.jpg[/img:309b76d869][/URL] Meer nodig? zeg het dan even... Thanx,, Tijmen (ps. zeg niet koop gewoon een hele nieuwe PC want die heb ik al :P)
Link naar reactie
Je moet niet teveel geld in zo'n wat oudere pc steken. Ik weet niet of je nog wat DDR hebt liggen, maar kijk anders eens of je 2e hands 512MB PC2700 of PC3200 oid kunt krijgen (bijv. bij [url=http://tweakers.net/aanbod/]Tweakers.net Vraag & Aanbod[/url]). Voor een videokaart zou je daar ook eens kunnen kijken naar iets in de richting van een Radeon X8xx ofzo.
Link naar reactie
Ik zou hier zelf geen geld in steken. Het is een leuk tweede peeceetje. Voor hedendaagse games is ie veel te licht,en daar helpt upgraden ook weinig aan. Of je moet een geheel nieuwe pc in de kast bouwen. Als je alleen wat oudere games wilt spelen, zou je er wat geheugen bij kunnen zetten (+512?), en een wat betere videokaart (7600GT?). Maar verwacht geen wonderen.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...