Ga naar inhoud

Laptop processor.


Aanbevolen berichten

Het hele bovenvlak met de gaatjes voor de pennetjes kan verschoven worden in de richting van open/close. Dit gaat soms heel moeilijk, met je nagels aan de andere kant van open/close druk uitoefenen op de rand van het bovenvlak en naar o/c schuiven. Wel heel voorzichtig hoor en liefst aan het O//C vlakje ook de voet tegenhouden/tegendruk uitoefenen.
Link naar reactie
[quote:cc175402f0="Alipapa"]Het hele bovenvlak met de gaatjes voor de pennetjes kan verschoven worden in de richting van open/close. Dit gaat soms heel moeilijk, met je nagels aan de andere kant van open/close druk uitoefenen op de rand van het bovenvlak en naar o/c schuiven. Wel heel voorzichtig hoor en liefst aan het O//C vlakje ook de voet tegenhouden/tegendruk uitoefenen.[/quote:cc175402f0] er staat open SKT en aan de andere kant close SKT. waar ik ook druk er verschuift niks.
Link naar reactie
  • 2 weken later...
bedankt, maar daar gaan ze niet echt verder. hier wat informatie over de dipswitches: ( elk heeft 2 standen 0=uit of 8=aan. Alleen JP2 heeft 8= omhoog en N= naar beneden.) JP1= 1=0 2=0 3=8 dus aan 4=0 JP2= 1= N dus uit 2=8 3=8 4=N 5=8 6=N JP3= 1= 0 2= 8 3= 0 4= 0 hopelijk ziet iemand een verband met devolgende processor: 233 mhz FSB= 66 mhz ( maximaal 100 ondersteunt) multiplier= 3.5 2.4 volt
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...