Ga naar inhoud
  • 0

Welke behuizing: Antec of Chieftec?


anoniem

Vraag

Ik heb de keuze tussen een tweetal behuizingen (althans, ik heb de keuze uiteindelijk weten te beperken tot deze twee): - ANTEC Antec SX1030-EC ELS ATX 300Watt voor 117 EURO. - Chieftec DX-01W-D 340W voor 124 EURO. Volgens mij zijn het exact dezelfde kasten, de enige verschillen die ik heb kunnen vinden zijn dat: - de Chieftec een 340W voeding heeft tov. een 300W voor de Antec. - de Antec geleverd wordt met 2 casefans daar waar de Chieftec zonder fans wordt geleverd. Nu is dat laatste niet zo'n punt want ik had al wat fans (80mm) gekocht. Zelf neig ik naar de Antec omdat ik die lekker dicht in de buurt kan halen. Dus mijn vraag is eigenlijk hoe de voeding van de Antec zich verhoudt tot die van de Chieftec omdat die laatste meer Watt heeft.
Link naar reactie

8 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0
De voeding van Chieftec is iig erg goed, hoe dat bei Antec zit weet ik niet. Ik heb zelf ook een Chieftec net als vele andere op het forum omdat het erg fijne en praktische kasten zijn. Als je voor die Chieftec niet teveel moeite moet doen haal die dan gewoon. Als het echt heel ver rijden is dan kan je natuurlijk ook die Antec nemen al moet je dan wel eerst even vragen hoevel A deze voeding op de 5V lijn heeft. Dat moeten er minimaal 30A zijn.
Link naar reactie
  • 0
[quote:7db1bd62ce="den"]Ik heb de keuze tussen een tweetal behuizingen (althans, ik heb de keuze uiteindelijk weten te beperken tot deze twee): - ANTEC Antec SX1030-EC ELS ATX 300Watt voor 117 EURO. - Chieftec DX-01W-D 340W voor 124 EURO. Volgens mij zijn het exact dezelfde kasten, de enige verschillen die ik heb kunnen vinden zijn dat: - de Chieftec een 340W voeding heeft tov. een 300W voor de Antec. - de Antec geleverd wordt met 2 casefans daar waar de Chieftec zonder fans wordt geleverd. Nu is dat laatste niet zo'n punt want ik had al wat fans (80mm) gekocht. Zelf neig ik naar de Antec omdat ik die lekker dicht in de buurt kan halen. Dus mijn vraag is eigenlijk hoe de voeding van de Antec zich verhoudt tot die van de Chieftec omdat die laatste meer Watt heeft.[/quote:7db1bd62ce] Volgens mij is de Chieftech een prima voeding (Enermax??) die heel stil is, de Antec maakt gebruik van een CWT voeding die zo mogelijk nog beter (=stabieler op de5Vlijn) is. Beide prima opties, ik heb zelf een Chieftec met een 430W CWT voeding en loopt als een trein, hoewel nu ff niet want mijn muis doet het niet :cry:
Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Antwoord op deze vraag...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...