Ga naar inhoud

Wat is een normaale processor temperatuur????


Aanbevolen berichten

  • Reacties 44
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
Mijn nieuwe athlon 1800 wordt tijdens het surfen & andere windowstoepassingen een goeie 45°. Als ik na het gamen de temp check ligt die rond de 53°. Voorlopig werk ik met een Gforce2 mx200, omdat mijn Gforce4 ti4200 nog nie binnen is. Zal die Gf4 de temp doen stijgen, of juist doen zakken (omdat die de CPU minder belast?) ??
Link naar reactie
Op dit moment is mijn kast temp hoger dan mijn cpu temp :D 32 om 31 graden :) Heb net wat zitten spelen met een stukje karton, zodat mijn 2 intakefans achter rechtdoorblazen en niet gestoord worden door mijn 2 80mm fans boven de videokaart (alle 4 op 7 volt weer, scheelt een hoop herrie) ik heb aan de zijkant van thecardcooler (bove vid) een stuk karton geplakt tot bijna aan het moeder bord, en het uiteinde kwam precies onder de onderste intake fan achter uit. Had zin om te knutselen ;)
Link naar reactie
[quote:e2995779c2="BA"]Hm, creatief vandaag? ;) Ik heb het ook wel eens geprobeerd, maar ik was mijn 1337 knip en plakskillz van de kleuterschool zeker alweer verleerd... werd niks ieg.[/quote:e2995779c2] Ik ben nog iets creativer geweest :P [img:e2995779c2]http://www.freewebs.com/marceldereus/Plaatje%20Airduct.JPG[/img:e2995779c2] Ga van de week draadjes opruimen en in de loop van de vakantie een glazen wandje maken :D
Link naar reactie
Dat is idd een idee. Moet ik alleen ff aan mijn pappie vragen of hij hem in kan korten. Ik heb trouwens wel in dat paarse ding moeten knippen om hem vast te krijgen :( Maar het is zeker de moeite waard, want dan zie je me memcooling weer :D Ff roundcables bestellen binnenkort. Heb jij BTW geen problemen met de afstanden? Ik kan CD en Burner alleen in de onderste twee doen, want anders halen mijn IDE kabels het niet :( Ik moet nu al veel moeite doen het vast te krijgen :(
Link naar reactie
OK, zal Peter es mailen hoe lang die round cables zijn. Dat staat ook weer mooier en is veel netter en beter voor de flow :) Ik heb BTW op school een soort gekrulde plastic slang gezien die ze om de kabels deden en als er dan een uit moest voor een apparaat dan kan hij tussen twee krullen door. Ik ben nog ff aan het uitzoeken waar ik dat kan krijgen.
Link naar reactie
[quote:9e7b150a00="Marcel de Reus"]OK, zal Peter es mailen hoe lang die round cables zijn. Dat staat ook weer mooier en is veel netter en beter voor de flow :) Ik heb BTW op school een soort gekrulde plastic slang gezien die ze om de kabels deden en als er dan een uit moest voor een apparaat dan kan hij tussen twee krullen door. Ik ben nog ff aan het uitzoeken waar ik dat kan krijgen.[/quote:9e7b150a00] Ik heb rounded cables die lang genoeg zijn 90cm van Recom bij http://www.icopcomputers.nl/ besteld. Prima oplossing voor mijn Chieftec Dragon tower.
Link naar reactie
Marcel kijk ook [url=http://www.cdrlabs.com/phpBB/viewtopic.php?t=5080]hier[/url] eens. Ed Frisky heeft op zijn dual board ook zoiets gemaakt. ;) [img:6e4f3f26ac]http://www.teamstealth.org/coolers-1.jpg[/img:6e4f3f26ac] er staan er meer ;) (o ja, zijn fans staan op zuigen :P ) [url=http://www.eynstein.nl/a/2191.html]90 cm rounded cables[/url] wel duur, 17 euro. Maar ja je moet er wat voor over hebben ;)
Link naar reactie
He thnx :) Ik wilde ze eerst bij de OC-shop bestellen, maar deze waren volgens mij niet lang genoeg :( Ik heb dezelfde toren tus het zou moeten passen :) Wat een toffe fanguards daar :P [img:06a1d645ff]http://www.icopcomputers.nl/pictures/mods/guards/RC-LFG-atomic-s.jpg[/img:06a1d645ff] [img:06a1d645ff]http://www.icopcomputers.nl/pictures/mods/guards/RC-LFG-biohazard-s.jpg[/img:06a1d645ff] [img:06a1d645ff]http://www.icopcomputers.nl/pictures/mods/guards/RC-LFG-hennep-s.jpg[/img:06a1d645ff] [img:06a1d645ff]http://www.icopcomputers.nl/pictures/mods/guards/RC-LFG-radiation-s.jpg[/img:06a1d645ff] Ze zijn BTW wel duur :( Bij de OC-shop waren ze 34 euro voor 1 FDD en 2 ATA100 kabels. Hier moet ik dus 2x 18 euro betalen voor ATA100 en 1x 10 voor FDD. Das 46 euro :o Ik denk dat ik daar nog maar ff mee wacht dan.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...