Ga naar inhoud

Goeie cooler of niet??? (graag jullie reactie)


Aanbevolen berichten

heb vanaf morgen nieuwe CPU, (Athlon 1800 XP) hehe, eindelijk weer een beetje sneller, maar de koeler en heatsink die ik er bij heb, daar wou ik wel eens van weten wat jullie gedachte daarover is, ik heb hem al besteld, dus ik kan er niet meer onderuit, maar wil gewoon eens uit nieuwschierigheid weten of ik het goed heb gedaan of niet.. (oh ja, trap het nou niet de grond in please, anders krijg ik weer zon slecht gevoel :wink: ) de koeler waar ik jullie reactie eens op wil is de: Spire Cooler Copper King II 2100+ link naar spire is: http://www.spire.nl/asp/fcc.asp?ProdID=44 nou zeg het me maar jongens, ben ik de boot in gegaan, of heb ik goed gedaan.. :-?
Link naar reactie
maar ik ga hem zeker weten intensief usen, gamen enzo, wordt ie dan niet gauw te heet?? Er zit nu helemaal geen casefan bij in, ik weet niet wat ie max kan hebben qua celsius, maar heb geen zin aan een superhete cpu.. foute keuze dus??? of niet??? en ik dacht nog dat het zon goeie was, of zit ik mezelf nu gek te praten???
Link naar reactie
Hij zal het wel goed doen hoor, dat is het punt niet. Als je CPU een graad of 50 wordt (met die 50C bedoelde ik dus stressed MAX, dus echt maximale temp) dan is het verder prima, niks aan de hand. Die CPU's mogen best een beetje warm worden, het is niet zo dat ze meteen bij 45C al uit elkaar spatten.
Link naar reactie
Iets van 40 euro dacht ik. Dat vind ik opzich geen gekke prijs. Ik vraag me ook af waarom koelers altijd zo goedkoop mogelijk moeten, dat is tenslotte toch ook gewoon een onderdeel van je systeem? Net als bij voedinmgen, je kan alles wel zo goedkoop mogelijk doen, maar dat loopt e gewoon eens een keer op. En bovendien, als je een systeem van 1500 euro koopt, dan zal je van die 15E extra voor een koeler ook niet falliet gaan denk ik :)
Link naar reactie
[url=http://www.envynews.com/review.php?ID=138&page=1]hier[/url] een review van de zalman, idd rond de 40 euro. [url=http://www.zalman.co.kr/english/product/cnps5100Cu.htm]Hier de pagina van de fabrikant[/url] op die pagina staan 2 filmpjes met hoe hem te installeren ;)
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...