Ga naar inhoud

Gas en elektra worden langzaamaan iets goedkoper


Aanbevolen berichten

mykola-makhlai-8qgUQ4HfwDA-unsplash.thumb.jpg.0ba7ab34964772678584e687c6c1a704.jpgDe energieprijzen zijn weer aan het dalen. Bij Eneco zijn de variabele tarieven voor november bijvoorbeeld al 6 tot 7 procent lager dan in oktober. Hiermee is eneco het eerste energiebedrijf dat na de prijsstijgingen sinds de zomer de tarieven aan het verlagen is. Dit geldt echter alleen voor klanten die drie maanden geleden voor het laatst te maken hadden gekregen met nieuwe tarieven.

Budget Energie verlaagd zijn tarieven ook in november, Essent en Vattenfall volgen op z'n vroegst in januari pas. Hierdoor zal het voor vele mensen nog even duren voordat ze dit terug zullen zien in de gas- en energierekening. Wat doe jij momenteel om jouw stroom- en gasverbruik te verminderen vanwege deze prijsstijgingen? Deel jouw tips in dit topic!


Lees hier het hele artikel: https://nos.nl/artikel/2448845-langzaamaan-worden-gas-en-elektra-iets-goedkoper

Link naar reactie

Ik krijg het gevoel dat zodra de marktprijzen stijgen, zijn de energiemaatschappijen er als de kippen bij om de tarieven voor ons als klanten met gezwinde spoed te verhogen. Echter als de prijzen zakken (en ik begreep dat ze niet met een klein beetje inmiddels aan het zakken zijn) dan gebeurt er ineens een poos niets, of slechts een heel klein beetje. Als consument heb je hier totaal geen grip op en moet je dit maar gelaten ondergaan. Jammer.

Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...