Ga naar inhoud

Verschil tussen AMD athlon XP en MP...


Aanbevolen berichten

  • Reacties 46
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie
[quote:f37b187342] Op 10-05-2002 13:02 schreef BA: Verder is en minumaal verschilletje dan de MP's standaard unlocked zijn. Eb er zit nog een klein verschilletje in prijs :grin: [/quote:f37b187342] Prijs verschil id idd enorm... Hoe kom je erbij dat ze Uncloked zijn??? Proof? weblinkie? volgens mij zijn ze gewoon gelocked hoor.
Link naar reactie
Het was niet standaard unlocked, maar ze zij net gelasercut. Je kan ze dus gewoon met je potloodje OC'en :smile: Ik neem aan dat Ze dat gedaan hebben, omdat niemand zo gek is om een MP te kopen voor OC'en, en omdat er vaak nog de oude keramische verpakking gebruikt werd. http://www.tweakers.net/nieuws/18795?highlight=Athlon+MP <---- MP heeft nog de oude package, dus niks lasercutten :grin: http://www.amdzone.com/articleview.cfm?ArticleID=1022
Link naar reactie
ben ik niet mee eens. ALs je het geld heb en je wilt overklokken koop je een Pentium4 2,4 of 2,53 ghz en klok je die over. Het is echter slimmer om een AthlonXP te kopen (ipv een AthlonMP) en hem te laten unlocken bij http://www.eynstein.nl ben je veel goedkoper uit dan met een AthlonMP
Link naar reactie
Hier staat het: http://www.hardwarezone.com/articles/articles.hwz?cid=2&aid=393&page=1 De XP wordt wel nog steeds als MP herkend, maar omdat ze toch hetzelfde zijn maakt dat niks uit. Als je toch niet vies bent van een beetje modden, dan vind je dat vast niet erg :grin:
Link naar reactie
Ja, daar heb je wel gelijk in, maar dan nog kom je maar tot 1667 MHz, omdat die MP maar tot 12.5x gaat :smile: Dan kan je voor je geld beter heel snel geheugen en een goed mobo kopen, omdat je dan waarschijnlijk hoger komt :smile: En, als ik geld had kocht ik ook een GF4 :grin:
Link naar reactie
Pas even op dat die XP 2200+ nog wel te unlocken is, ik las toevallig net een post dat het bij de XP2100 een stuk moeilijker is. http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1009 Ik heb dit nog niet van anderen gehoord, maar vond het ieg wel interressant om te lezen. Als je goed geheugen heb kan je trouwens ook hoog zat komen met de FSB :grin:
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.


×
×
  • Nieuwe aanmaken...