Ga naar inhoud
  • 0

mappen bewerken?


zigster123

Vraag

6 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0
Je moet Microsoft daarvoor op aankijken dat het niet gaat zoals jij wilt. Die bepalen hoe jij werkt en wat je te zien krijgt. Om met de die-hard aanhangers van Windows 10 te spreken: Je moet met de tijd mee gaan. Waarbij ik wil opmerken: ... zoals Microsoft dat bepaald. (Nee, ik ben geen tegenstander van Microsoft maar ik bepaal liever zelf alles)
Link naar reactie
  • 0
Nog een keer uitleggen. Al mijn mappen staan altijd op lijstweergave zodat ik 1 rij onder elkaar heb met de items per type op volgorde. Regelmatig wijzigt dit automatisch naar een andere weergave waarna ik het weer zet zoals ik wil. Nu is er 1 map (alle andere mappen reageren normaal) waar in de lijstweergave opeens een onderverdeling is van 0-9, A-E, F-L, M-R en S-Z. Dit is eerder gebeurt, maar toen kon ik het aanpassen. Dat lukt niet meer. Ik hoopte dat iemand hier een oplossing voor had.
Link naar reactie
  • 0
Laatste poging, dan hou ik er mee op. Start Verkenner Beeld Opties Map- en zoekopties wijzigen Weergave Mappen herstellen Venster sluiten Details Map- en zoekopties wijzigen Weergave Op mappen toepassen OK Kijk ook keven met rechter muisknop op map en dan Eigenschappen of er iets aangevinkt staat wat uit moet staan.
Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Antwoord op deze vraag...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...