Ga naar inhoud

Hoe kan ik in kleur printen?


Aanbevolen berichten

Mijn HP Envy 5544 printer vertikt het om in kleur af te drukken. Kies je voor kleur dan krijg je zwart. Ook de instellingen kiezen tussen grijstinten en kleur kan ik niet vinden. Alle software eraf gegooid en er opnieuw opgezet helpt niet. Met mijn mobiel kan ik via HP Smart wel in kleur printen. Wat doe ik niet goed en wie kan mij van dit probleem afhelpen.
Link naar reactie
Begin eens om de software behoorlijk te verwijderen met Revo. Zorg dat dan ook de verwijzingen naar de printer in het register verwijderd worden. https://tinyurl.com/6r6e66r4 Verwijder all verwijzingen naar de printer uit de lijst met apparaten. Start de computer opnieuw op. Download en installeer de drivers/software opnieuw. https://tinyurl.com/c6w2msm6 Trouwens, kan je zien hoe vol/leeg de kleuren zijn?
Link naar reactie
  • 3 maanden later...
Begin eerst eens te kijken naar de printer instellingen en controleer in de diverse tabbladen wat de instellingen zijn. Bij HP is dat zoals alle anderen vaak een apart stukje software om allerlei zaken aan te passen voor die specifieke printer Maak vanuit die software een testafdruk, dat hoort in kleur te zijn Wat voor bestand probeer je te printen, als het PDF is kan het zijn dat die instellingen de printer instellingen beheren
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...