Ga naar inhoud

Welke laptop moet ik kopen ?


Aanbevolen berichten

Ik moet voor mijn opleiding software developer een goede laptop kopen maar ik kom er niet uit welke ik het beste kan kopen de laptop moet voelden aan de volgende specificaties. Minimaal een i5 processor 16gb ram en 256gb ssd . En natuurlijk een goed beeldscherm. Heeft iemand een aanrader
Link naar reactie
Die 1000 euro zal je wel nodig gaan hebben. Je kan een kijkje nemen op deze twee sites. Op die manier kan je een beetje bepalen wat er zo'n beetje op de markt te vinden is. Met die gegevens kan je weer gaan zoeken naar een leuke aanbieding: https://tinyurl.com/CT280520a en https://tinyurl.com/CT280520b Iedereen heeft een favoriet merk dus daar kan ik verder niets over zeggen. Hopelijk kom je hiermee op het goede spoor.
Link naar reactie
Op Tweakers is eergisteren net weer een nieuwe "Best Buy Guide" verschenen over laptops: https://tweakers.net/reviews/7886/laptop-best-buy-guide-juni-2020.html Mocht jouw categorie er niet tussen staan, kijk dan eens in de bbg van april of zo... Veel nuttige informatie aldaar, ook in de reacties, want iedereen weet het altijd beter.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...