Ga naar inhoud

Beeldscherm doet het niet meer na update computer?


Aanbevolen berichten

Ik heb nog niet zo lang de Acer Aspire TC-780 i6706 NL/GX - 785 gekocht en na een update van de computer werkt mijn beeldscherm niet meer. Alle kabels gecheckt en andere beeldschermen geprobeerd maar nergens geeft die signaal. De computer heb ik ook al een paar keer uit en aangezet maar ook dat werkte niet verder gaat de computer wel aan alles draait wel gewoon maar meer gebeurd er niet. Wie kan mij hier mee verder helpen????
Link naar reactie
Deze wordt lastig. Dan blijven er nog twee mogelijkheden over (zover ik kan bedenken). Plaats een losse videokaart en probeer het nog eens. >Moet je natuurlijk wel een videokaart hebben< Start de computer eens op met Linux. >Moet je een dvd met Linux branden< Als je info nodig hebt over de tweede optie moet je het even aangeven.
Link naar reactie
Om een image van Linux te krijgen ga je naar https://linuxmint.com/edition.php?id=263 en scroll je naar beneden tot aan de Nederlandse vlag. Kies er daar maar een uit. De downloadsnelheden van de verschillende aanbieders ontlopen elkaar niet veel. Een prettig programma om de iso te branden naar een USB-stick vind je op https://rufus.ie/ Heb je verder hulp nodig, laat het hier even weten. Oh, mocht je je afvragen 'waarom'? Omdat je op die manier een geheel eigen operation system opstart dat niets met Windows te maken heeft. Als dat wel zichtbaar opstart weet je dat je computer niet defect is en kan je vanuit daar verder.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...