Ga naar inhoud

e.mail van Computer Idee?


Aanbevolen berichten

Ontving deze e.mail:\r\n\r\n[I]Dear 65+,\r\n\r\nlindsyverdam has requested that you become friends. You can approve or deny this request by visiting:\r\n\r\nhtpp//:forum.computeridee........\r\n\r\nAll the best,\r\nComputer Idee Forum[/I]\r\n\r\nIk heb dit bericht zonder op de link te klikken verwijderd!\r\nHoe komt de afzender aan de combinatie gebruikersnaam/e.mailadres?
Link naar reactie
Je kunt in je profiel instellen dat je deze mails niet meer wilt ontvangen.\nDat doe je bij: \nGebruikersinstellingen\nWijzig Opties -->Vinkje weghalen bij Recieve friendship requests email.\n\nWat betreft het Engels kan ik helaas niet veel doen. De vertaling van deze versie is niet helemaal compleet en updates zijn al een tijd niet meer geinstalleerd.\nNog even geduld, er zit een nieuw forum aan te komen.
Link naar reactie
[QUOTE=BackupMod;655153]Je kunt in je profiel instellen dat je deze mails niet meer wilt ontvangen.\r\nDat doe je bij: \r\nGebruikersinstellingen\r\nWijzig Opties -->Vinkje weghalen bij Recieve friendship requests email.\r\n\r\nWat betreft het Engels kan ik helaas niet veel doen. De vertaling van deze versie is niet helemaal compleet en updates zijn al een tijd niet meer geinstalleerd.\r\nNog even geduld, er zit een nieuw forum aan te komen.[/QUOTE]\r\n\r\nVergeet je niet alle bestaande topics te saven?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...