Ga naar inhoud
  • 0

SSD niet op sata van 'leen HDD'?


Frank_M

Vraag

Ik ga mijn huidige SSD (150 Gb) vervangen voor een 860 Evo (500 Gb). en mijn huidige configuratie qua schijven is als volgt : *Seagate ST1000DM003 *Corsair Force 3 - met Windows 7 64-bit *Samsung HD103SI Omdat ik niet voldoende ruimte op de andere schijven overheb om een volledige backup van C te maken (Corsair) wil ik een kloon maken van deze schijf rechtstreeks op de nieuwe 860 Evo. Ik dacht deze Evo via een Sata kabel die aan de Seagate (HDD) hangt aan te sluiten maar in het Bios wordt deze nieuwe schijf niet herkent. Kan dit dus ├╝berhaupt niet of vergeet ik iets? Dank!
Link naar reactie

1 antwoord op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0
Er zijn een aantal mogelijkheden: 1. Er staat een instelling van het BIOS niet goed. 2. Het BIOS ondersteunt de SSD niet/heeft geen goede driver. 3. Een van de kabels, connectors, of de SSD zelf zit niet goed aangesloten of is kapot. Je kan het hele verhaal lezen op http://knowledge.seagate.com/articles/en_US/FAQ/005707en
Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Antwoord op deze vraag...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...