Ga naar inhoud

.puz (kruiswoordpuzzel) op android openen?


Aanbevolen berichten

Hoi allen.\r\nDit is inmiddels het 4de forum waar ik mijn vragen om trend dit onderwerp stel. Nergens antwoord gehad op 7 vragen in totaal. Dus mogelijk een vraag waar geen antwoord op is.Dit wordt mijn laatste kans!\r\nIk heb op mijn windows xp kast 30 .puz bestanden (kruiswoord raadsels) staan. Deze kunnen niet worden gelezen op mijn nieuwe Asus Transformer TF300T. (android 4.0 of 4.1) Jammer, maar dat zat er in. Is hier een oplossing voor te bedenken?\r\nGr. Pmud.
Link naar reactie
Hoi Obelix71.\r\nDat windows niet gelijk is aan android dat is wel zeker. Vandaar dat ik ook wel kon veronderstellen dat het mogelijk niet zou gaan lukken. Het type naam van de bestanden is --- across crossword puzzle ---.\r\nNu maak ik me sterk dat na de download de bestanden .puz bestanden waren maar nu twijfel ik of ik na de download er een extra programma voor heb gedownload om ze te kunnen openen. Sorry. het is al een tijd geleden. Ik hoop dat je er iets mee kunt.\r\nGr. Pmud.
Link naar reactie
Ik vermoed dat je gelijk hebt en dat ik hem als een gecomprimeerd .puz bestand heb binnen gehaald en dat ze dus na het unzippen acrosss words puzzle bestanden werden. Op mijn xp kast kan ik ze gewoon spelen. Maar op mijn android zijn er geen opties, als rechter muisknop, om te zeggen waar mee ze eventueel geopend kunnen worden. Vandaar dat ik zat te denken aan een app waarmee dit wel mogelijk zou zijn o.i.d. \nGr. Pmud.
Link naar reactie
Hier nog enkel puzzel sites voor Tablet.\r\n\r\n [url]http://www.puzzelman.nl/index.php/puzzels-radio-2/161-tabletpagina[/url]\r\n\r\n[url]http://www.appszoom.com/android_games/brain_puzzle/kruiswoord-gratis-hd_btlyd.html[/url]\r\n\r\n[url]http://www.freegamez.be/spelletje/kruiswoordpuzzel+voor+tablet.html[/url]\r\n\r\nEn [URL=\"https://www.google.nl/webhp?sourceid=chrome-instant&rlz=1C1PQHB_enNL539NL539&ion=1&ie=UTF-8#newwindow=1&safe=off&rlz=1C1PQHB_enNL539NL539&sclient=psy-ab&q=kruiswoordpuzzels+op+tablet&oq=kruiswoordpuzzels+op+&gs_l=hp.1.0.0j0i30l3.2935.4691.4.6822.4.4.0.0.0.0.42.156.4.4.0.crnk_timediscountb..0.0.0..1.1.17.psy-ab.Dnk2IViOZ-M&pbx=1&bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&bvm=bv.47883778,d.d2k&fp=ebced3a921561acb&ion=1&biw=1920&bih=955\"]hier [/URL]kun je zelf nog even verder zoeken, zo zie je er is genoeg als je even door zoekt;);)
Link naar reactie
Inderdaad, ricky1. Het aanbod lijkt overweldigend maar veel is hetzelfde en/of niet of slecht werkend. Geloof me. Ik heb al heel veel uitgeprobeerd. Maar goed. Uiteidelijk zat er wel iets bij in de link die stroke33 gaf.\nEn wordfeud heb ik al gedaan. Maar ik ben er mee gestopt omdat ik gek werd van de niet bestaande woorden die werden ingevuld. Daar werd ik niet vrolijker van. Hahaha.\nNu maar eerst is naar bed. Morgen weer vroeg op en ik ben al veel te laat. \nWel te rusten. Gr. Pmud.
Link naar reactie
[QUOTE=Pmud;640320][...] maar nu twijfel ik of ik na de download er een extra programma voor heb gedownload om ze te kunnen openen. Gr. Pmud.[/QUOTE]\r\n\r\n.puz bestanden worden niet zo maar geopend. Daarvoor lijk je het programma [URL=\"http://www.word-buff.com/across-lite.html\"][B]Across Lite[/B][/URL] te moeten downloaden en installeren. Als je die pc met Windows XP nog hebt, dan kom je daarop dat programma wel tegen, neem ik aan.\r\n\r\nHet programma is hier te downloaden: [url]http://www.litsoft.com/across/alite/download/[/url]\r\nZoals je ziet, is het beschikbaar voor Windows, voor de Mac en voor de iPad, maar helaas (nog) niet voor een Android tablet.\r\n\r\nGelukkig heb je intussen al iets vergelijkbaars gevonden voor je android tablet, dankzij de link van stroke33.
Link naar reactie
Goede morgen, porrelaaar.\nDan zit het toch nog wel goed in mijn koppie. Ik was die acros lite op internet bij het zoeken wel tegen gekomen maar nog niet het besef gehad om op mijn xp kast te gaan kijken. Maar je hebt gelijk. Hij staat er inderdaad op. Onder de naam --- litsoft ---. Bedankt voor de aanvulling.\nGr. Pmud.
Link naar reactie
  • 6 maanden later...
Beste \'Pmud\' en andere geïnteresseerden,\n\nInmiddels staat in Google Play de Android app [B]Kruiswoordpuzzel Topper[/B] van ondergetekende. Deze app kan onbeperkt kruiswoordraadsels genereren op drie moeilijkheidsniveaus en in verschillende afmetingen. Daarnaast kan het onder andere kruiswoordpuzzels en cryptogrammen openen die zijn opgeslagen in het *.puz formaat van Across Lite. De app [B]Kruiswoordpuzzel Topper[/B] is volledig gratis en zonder reclame. Voor meer informatie verwijs ik naar Google Play (zie de onderstaande link). Alle feedback op [B]Kruiswoordpuzzel Topper[/B] is uiteraard welkom.\n\n[URL=\"https://play.google.com/store/apps/details?id=org.slijkhuis.crosswordpuzzle\"]https://play.google.com/store/apps/details?id=org.slijkhuis.crosswordpuzzle[/URL]\n\nMvg,\nRené Slijkhuis
Link naar reactie
Beste \'Desperado\',\n\nIk heb de link naar mijn persoonlijke website verwijderd. Ik was mij er niet van bewust dat niet commerciële doorverwijzingen ook niet toegestaan waren. Bedankt voor de feedback.\n\nHopelijk is de verwijzing naar mijn app wel toegestaan want anders blijft er niets meer van mijn antwoord over ;-)\n\nMvg,\nRené
Link naar reactie
Ik zie het probleem van de verwijderde link niet?\nCommercieële uitingen willen we inderdaad niet hebben, maar een pagina waar je een gratis app op hebt staan doe ik niet moeilijk over.\n\nEen opmerking plaatsen en vervolgens doodleuk verwijderen dan weer wél.\nIk kan die opmerkingen overigens nog steeds lezen, hou dat in je achterhoofd.
Link naar reactie
Nee Niek! Deperado heeft gelijk, regels moeten er zijn en hier probeert iemand uit een vraag op dit forum[QUOTE]Hoi allen.\nDit is inmiddels het 4de forum waar ik mijn vragen om trend dit onderwerp stel. Nergens antwoord gehad op 7 vragen in totaal. Dus mogelijk een vraag waar geen antwoord op is.Dit wordt mijn laatste kans!\nIk heb op mijn windows xp kast 30 .puz bestanden (kruiswoord raadsels) staan. Deze kunnen niet worden gelezen op mijn nieuwe Asus Transformer TF300T. (android 4.0 of 4.1) Jammer, maar dat zat er in. Is hier een oplossing voor te bedenken?\nGr. Pmud.[/QUOTE] met een zelf bedachte oplossing in de vorm van een App indirect commercieel gewin te halen met gratis reclame op dit forum, ook al word de app gratis en zonder reclame aangeboden, zo zijn Steve Jobs en Bill Gates ook begonnen \"programmaatjes in basic, klein en gratis voor klasgenoten\".
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...