Ga naar inhoud

Ik zoek een HTML code, dat ik via contactus, mijn mail via mijn mailadres automatisch ontvang?


sipnik

Aanbevolen berichten

Wie kan voor mij een HTML code maken of aangeven waar ik deze kan vinden op het internet, zodat ik zonder PHP of Java gebruik , met alleen maar de HTML code , via mijn contactus op mijn site op de server , de onderdelen als "Naam", "E-mail", "telnr." en "bericht" automatisch doorgestuurd krijg naar mijn eigen mailadres. En ook eventueel aan kan geven of ik een Rol, of andere onderdelen moet open zetten in Windows server 2008 R2.
Link naar reactie
Het hangt er een beetje vanaf. Als je bedoelt dat mensen op jouw site kunnen klikken op "stuur een email" en dan niet meer jouw gegevens hoeven in te vullen: http://www.handleidinghtml.nl/html/hyperlinks/hyperlinks09.html Als je bedoelt dat mensen hun contactgegevens moeten invullen zodat jij ze later kan terug mailen, dan heb je PHP nodig. Lees de pagina's over form handling maar eens door: https://www.w3schools.com/php/php_forms.asp Als je echt geen PHP wil gebruiken, kun je het ook in JavaScript doen: https://www.formget.com/javascript-contact-form/ Let er wel op dat JavaScript client side is, en daardoor dus minder veilig is.
Link naar reactie
  • 10 maanden later...
Het ligt er aan hoe je mail wilt versturen. Je kan in html een mailto: gebruiken (zie: https://www.w3schools.com/tags/tag_address.asp). Via deze manier opent de browser je mail applicatie. Je kan ook via deze manier een ingevulde naam gebruiken als onderwerp, maar dan is PHP wel noodzakelijk (zie: https://stackoverflow.com/questions/17996602/html-mailto-form-prefill-subject-and-body). Ook kan je een andere manier gebruiken genaamd composer. Ik heb geen idee of composer al is geïnstalleerd op je server. Dit is de beste maar wel een lastigere manier. Via deze methode drukt de gebruiker op verzend en je krijgt dan automatisch een email (zie: https://getcomposer.org/doc/01-basic-usage.md)
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...