Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[QUOTE=Anacho;561632]Ben altijd al een grote fan van Escher geweest, vandaag kwam ik dit filmpje tegen\n[URL=\"http://www.moillusions.com/2011/02/escher%E2%80%99s-waterfall-brought-to-life.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+OpticalIllusions+%28Optical+Illusions%29\"]Waterval[/URL], wonderbaarlijk nietwaar.[/QUOTE]\ndat is toevallig werdt ik van de week al een keer op gewezen .:)\nwie ik ook tegen kwam . :D\n[ATTACH]15772[/ATTACH]
Link naar reactie
  • Reacties 2,4k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    2366

[QUOTE=Anacho;561632]Ben altijd al een grote fan van Escher geweest, vandaag kwam ik dit filmpje tegen\n[URL=\"http://www.moillusions.com/2011/02/escher%E2%80%99s-waterfall-brought-to-life.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+OpticalIllusions+%28Optical+Illusions%29\"]Waterval[/URL], wonderbaarlijk nietwaar.[/QUOTE]\n\nPrachtig. Bij de Lego versies heeft het gezichtsbedrog inderdaad te maken met camera-standpunt. Ik vermoed dat het met dit bouwwerk ook zo is, dat het lijkt dat het water omhoog loopt... Geweldig knap gedaan!
Link naar reactie
[QUOTE=reintje;561753]Prachtig. Bij de Lego versies heeft het gezichtsbedrog inderdaad te maken met camera-standpunt. Ik vermoed dat het met dit bouwwerk ook zo is, dat het lijkt dat het water omhoog loopt... Geweldig knap gedaan![/QUOTE]\nIk vraag me vooral af hoe hij het voor mekaar heeft gekregen het waterrad te laten draaien, ervan uitgaand dat de vloer naar achter iets afloopt.
Link naar reactie
  • 3 weken later...
Ongelooflijk !! :shock: Aardbeving in Japan. Dit ziet er uit als een factor 10 groter dan dat je zelf op je netvlies kan voorstellen.\nWas de tsunami\'s die we eerder in Azië zagen in de breedte zo groot, dit zit er in de hoogte werkelijk absurd uit.\n\nHet is te hopen dat ze wat van Tsjernobyl geleerd hebben, en die kerencentrale zich houdt.
Link naar reactie
Ongelooflijk !! :shock: Aardbeving in Japan. Dit ziet er uit als een factor 10 groter dan dat je zelf op je netvlies kan voorstellen.\r\nWas de tsunami\'s die we eerder in Azië zagen in de breedte zo groot, dit zit er in de hoogte werkelijk absurd uit.\r\n\r\nHet is te hopen dat ze wat van Tsjernobyl geleerd hebben, en die kerencentrale zich houdt.
Link naar reactie
Ongelooflijk!! :shock: Aardbeving in Japan. Dit ziet er uit als een factor 10 groter dan dat je zelf op je netvlies kan voorstellen.\nWas de tsunami\'s die we eerder in Azië zagen in de breedte zo groot, dit zit er in de hoogte werkelijk absurd uit.\n\nHet is te hopen dat ze wat van Tsjernobyl geleerd hebben, en die kerncentrale zich houdt.
Link naar reactie
[QUOTE=pappaharry;565006] Denk: \'oorzaken en gevolgen\'...[/QUOTE]\r\n\r\nhet is natuurlijk vreselijk wat daar is gebeurd, maar bedenk wel dat de bevolking er op rekend dat er aardbevingen en tsunami\'s komen. Daar bouwen ze hun huizen naar. Kijk naar het vliegveld, dat is volledig earthquake proof, ok je ziet er nu niks meer van omdat alles onder water ligt, maar de brug die er overheen ligt is volledige beweegbaar.\r\n\r\nOoorzaak en gevolg. Oorzaak (gezien heel veeeel auto\'s mee gesleurd) gevolg Toyota doet over een paar weken weer hele goede zaken. De economie gaat dan wel weer vooruit. Nu die olieprijzen nog de helft naar beneden, dan kunnen we weer fatsoenlijk rijden. € 1,71 voor een liter benzine. Tis toch van de zotte
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...