Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[quote=erikdenhouter]Wat mij betreft, cumulatieve belasting op hoogbouw, de enige echte parkeerdruk- en file-veroorzaker, dat zijn ze al veertig jaar vergeten.[/quote]\nOf dat bij nieuwe hoogbouw er verplicht een parkeergarage onder wordt aangelegd met een minimum aantal parkeerplaatsen gelijk aan de hoeveelheid woningen in de flat.
Link naar reactie
  • Reacties 2,4k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    2366

Ik kan ook zeer verontwaardigd zijn bij onrecht... en tegenwoordig ben ik weer zo strijdlustig dat ik dat ook laat weten... Ik trek echt aan de bel met de houding van: \"ze zullen er van lusten\". Meestal schrijf ik de politiek aan als het het algemeen belang betreft en voor persoonlijke issues krijgt de bewuste instantie een aangetekende brief. Het zorgt er in ieder geval voor dat ik mijn eigen frustratie kan uiten en misschien helpt het ook nog eens....\n\n\n(dit is persoonlijk... bedoel helemaal niet dat anderen dit ook zouden moeten doen...)
Link naar reactie
[quote=reintje;519811]Ik kan ook zeer verontwaardigd zijn bij onrecht... en tegenwoordig ben ik weer zo strijdlustig dat ik dat ook laat weten... Ik trek echt aan de bel met de houding van: \"ze zullen er van lusten\". Meestal schrijf ik de politiek aan als het het algemeen belang betreft en voor persoonlijke issues krijgt de bewuste instantie een aangetekende brief. Het zorgt er in ieder geval voor dat ik mijn eigen frustratie kan uiten en misschien helpt het ook nog eens....\n\n\n(dit is persoonlijk... bedoel helemaal niet dat anderen dit ook zouden moeten doen...)[/quote]Ik ken dat, en zelfs als het niets oplevert, het lucht wel op!
Link naar reactie
[QUOTE=reintje;519811]...tegenwoordig ben ik weer zo strijdlustig dat ik dat ook laat weten... Ik trek echt aan de bel met de houding van: \"ze zullen er van lusten\". Meestal schrijf ik de politiek aan als het het algemeen belang betreft en voor persoonlijke issues krijgt de bewuste instantie een aangetekende brief.[/QUOTE]\n[QUOTE=erikdenhouter;519800]\n[I]Betaald parkeren wordt ingevoerd omdat in veel omringende wijken betaald parkeren is ingevoerd, en er zijn een aantal mensen welke gaan sluikparkeren in uw wijk, en om de parkeerdruk hierdoor ontstaan te verminderen wordt betaald parkeren ingevoerd.\nOverigens, de prijs van € 9,89 per maand is maar net kostendekkend....[/I][/QUOTE]\nBij die argumentatie heeft het toch geen nut om te reageren ? Welke regisseur laat die komedie beïnvloeden door een rationele grap ? Nee, allemaal doorgaan met lachen, dat is toch voor de meesten de leukste bezigheid terwijl ze zoeken naar die noodzakelijke 29 miljard bezuiniging ? :-P
Link naar reactie
[QUOTE=Anacho;519808]Of dat bij nieuwe hoogbouw er verplicht een parkeergarage onder wordt aangelegd met een minimum aantal parkeerplaatsen gelijk aan de hoeveelheid woningen in de flat.[/QUOTE]\nAlleen heb je nog steeds dat elke ochtend en avond de kantoorgebouwen die maar telkens strijden om hoger te worden gebouwd vol- en leeg moeten stromen met personeel en bezoek, en dat betekent zware belasting van invalswegen van oudere steden. Filé European.\n\nHoogbouw is natuurlijk niet de enige file-vormer, ook de gewone uitbreiding van de buitenwijken doen daar aan mee, en het aantal auto\'s, maar ik vind echt dat hoogbouw onderschat wordt.\n\nElk oppervlak van elke verdieping is een uitbreiding van het oppervlak van die stad zonder dat (in de meeste gevallen) de wegen naar die stad verbreed worden.\nAlleen nieuwe steden kunnen er rekening mee houden. Oudere steden (Europa) moeten op flinke schaal onteigenen, en daar is denk ik het geld- of de bereidheid niet voor.\nOf natuurlijk stoppen met te veel hoogbouw, waar ik eigenlijk wel wat voor voel, maar dan komt het \'V\' woord in beeld, en dat is moeilijk te verkopen... (\'V\' = vol)\n\n\nMaar ja, we klooien nu gewoon decennia verder aan met een legertje ambtenaren om allerlei fl*tplannetjes rond filebestrijding te presenteren. Houd hun maar zoet, goede oefening in spreekvaardigheid, en de mensen zijn lekker bezig in de file.\nKost allemaal niks joh.... [ATTACH]15165[/ATTACH] Ze kunnen tenslotte toch niet ALLEMAAL naar die 29 miljard gaan zoeken ?
Link naar reactie
De schuld geven, hmm... Ik heb het over een parkeerbelasting die ingevoerd wordt omdat er parkeervlucht is vanuit aangrenzende wijken omdat daar parkeerbelasting wordt ingevoerd. En het brengt ook nog niks op.\nIs dat niet een beetje kapitaalvernietiging en het leven onnodig gecompliceerd maken ?\n\nMoet je [url=http://www.rotterdam.nl/meer_informatie_parkeren_bewoners_rotterdam][U]dit[/U][/url] of [url=http://www.rotterdam.nl/parkeren][U]dit[/U][/url] even bekijken. Je moet zowat van de universiteit komen om als buitenstaander te weten wat je mag en moet. En elke gemeente weer hun eigen beleid en apparatuur. Fouten zeker weer voor rekening van de gebruiker, net als bij de OV-chipkaart ?\n\nNatuurlijk vinden we allemaal dat er te veel auto\'s zijn, maar op de fiets boodschappen te doen tovert jouw auto toch niet van de weg ? Het gaat bij ons al lang om elke straat, ook woonwijken, en niet alleen rond winkels zoals het altijd was.\n\nDe enige plaatsen waar het niet is (of komt) dat zijn de villa\'s waar voor elke tuin 50 meter stoeprand ligt ! :o Want daar is geen parkeerdruk. Waar slaat dat op ? \nDaar waar de meeste parkeerdruk is, komt het hoogste tarief.... Voor de deur van de oudbouw dus, in de binnensteden. Daar waar het al bedrukt en krap is om de 50 meter een betaalpaal.
Link naar reactie
Als er in gemeenten maar lukraak regels ingevoerd worden, die de burger geld kost en de gemeente oplevert, wordt er misbruik in de hand gewerkt. Het is toch niet verwonderlijk dat afval dat in mijn gemeente wordt gewogen en geld kost door mensen naar een buurgemeente wordt gesleept omdat het daar niks kost om het bij het afval te doen... Dan mag je nog van geluk spreken dat het niet in de eigen gemeente gedumpt wordt in de struiken of dat iemand anders het in jouw container gooit omdat die bij de straat staat om geleegd te worden..... (de chip zit in de container).... Het risico is hier weer voor de burger...
Link naar reactie
Ik denk dat het allemaal te maken heeft met het \'ausradieren\' van [I]solidariteit[/I]. Dat is in de moderne tijd voor velen een veel te socialistisch idee, en daarom betalen we steeds meer alleen wat we zelf verbruiken, of dat nu zorg is, kilometerbeprijzing bij onze mobiliteit, of afval verwijderen.\n(Of je[url=http://www.tijd.be/nieuws/buitenland/Bloedvlek_vervuilt_wegdek-_250_euro.8896316-439.art][U] bloedvlek[/U][/url] van het wegdek verwijderen...)
Link naar reactie
Ik denk dat het allemaal te maken heeft met het \'ausradieren\' van [I]solidariteit[/I]. Dat is in de moderne tijd voor velen een veel te socialistisch idee, en daarom betalen we steeds meer alleen wat we zelf verbruiken, of dat nu zorg is, kilometerbeprijzing bij onze mobiliteit, of afval verwijderen.\n(Of je[url=http://forum.computeridee.nl/showpost.php?p=518694&postcount=719][U] bloedvlek[/U][/url] van het wegdek halen...)\n\nHet rare is dan weer dat het nog oneerlijk gebeurt ook. Een vervoerder bijvoorbeeld berekent per kilometer via de OV-chip, maar doet dit naar de lengte van de rit, [I]niet[/I] wat de hemelsbrede afstand is. Maakt de bus een gigantische omweg om op één lijn zo veel mogelijk haltes mee te nemen, dan betaal jij wel die omweg.
Link naar reactie
Oh mijn ongelovige god... wat een modder en geklodder op TV op de zaterdagavond.\nEn die twee programma\'s welke ik nog net zou willen zien worden ook nog op hetzelfde moment uitgezonden :p\nEn dan hebben ook nog vijf kanalen UPC allemaal verschillende storingen...:(\n\nWat een vervelende en doorzichtige manier om de mensen naar digitaal te pushen zeg.
Link naar reactie
Ja hoor, geen probleem, maar ik heb een klein dispuut (zij natuurlijk niet met mij) met de klantenservice van UPC. En ik verdom het nog langer tegen betaling klachten te moeten melden, wat ik vele malen gedaan heb, als eerste in de wijk (telefoonkosten 0900, + mobiele kosten).\nOp zich met enig tegenzin nog net te doen, maar als je op een dag voor een heel normaal te begrijpen storing een zeventienjarige tegenover je krijgt die niet eens weet dat TV stereo uitzendt, niet weet wat een linker of rechter kanaal is, en vervolgens de storing aan het linker kanaal van ÉÉN zender aan mijn binnenhuisinstallatie wijdt, en daarom de storing negeert, dan kap ik er mee.\nVraag ik simpel \"[I]Kunt u mij dan doorverbinden met de technische dienst ?[/I]\" krijg ik als opgewonden antwoord \"[I]Daar kan ik niet aan beginnen, want [B]ik[/B] ben de technische dienst.[/I]\". En daar moet ik per minuut voor betalen ? :confused:\n\nIk heb ze een lange brief geschreven met alle UPC vraat in mijn gedachten (maar echt heel netjes verwoord, en voor hun best bruikbaar) en vervolgens toch nooit meer een antwoord gekregen. \n(Wel waren vanaf toen de meeste problemen die ik in de brief noemde ineens verholpen.)\n\nNou, nooit meer van gehoord, daar zit ik nu ook, bekijk het maar :p maar wel met signaal om op te schieten soms.... eh... :( ik bedoel[B]: [/B]elke dag voor sommige kanalen.\n\nHet is toch van de zotten dat sommige storingen er zo dik bovenop liggen, maar al[B] twee jaar [/B]bestaan ? (b.v. 30% sneeuw in één zender) Niemand die die signalen met een gewone TV eens per zoveel weken langsloopt om dat op te pikken ?\n\n\nAch ja, dat neemt nog niet weg dat ik de kwaliteit van het programma-aanbod ook niks vind.\n\n(Wat dacht je van Disney channel wat elke seconde na-synchroniseert in zuurstok-programma\'s voor kinderen die al lang moeten kunnen lezen ? Hoe dom wil je ze houden :rolleyes: )
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...