Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

[quote=erikdenhouter;517063]Raar zo\'n McAfee, zegt \"[I]Kijk uit...[/I]\". Zegt niet eens waarvoor.\nKijk zelf uit.... \n\nNee geintje, ik moet ook maar denken aan een false positive, en toch opletten. Ik heb i.i.g. geen beveiliging die aan de bel trekt.[/quote]\n\nIn dit geval is het geen anti-virus programma hoor..., maar een SiteAdvisor... McAfee controleert wat er op een site te vinden is (je kunt ook een site die nog niet is gecontroleerd aanmelden). Dan hoeft er maar één download op zo\'n site te staan met spyware en dan geeft de SiteAdvisor al een waarschuwing. Kan ook zijn dat een site stiekem doorlinkt naar een andere en daarvoor word je dan ook gewaarschuwd. Dus een echte false positive zal het wel niet zijn... Een gewaarschuwd mens telt voor 2 dus even opletten als je op een dergelijke site iets download kan geen kwaad.\n\n[URL]http://www.siteadvisor.com/download/windows.html[/URL]\n\n(er is ook een pro versie... even opletten dus)
Link naar reactie
  • Reacties 2,4k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    2366

Wat lullig is..... gisteren voerde ik een Skype gesprek, en kwam ik er ineens achter dat mijn geluid tussen het linker en rechter kanaal niet meer in balans was. Verdeling van 10% en 90%, terwijl alle balans-regelaars in het midden staan.\r\nTest van mijn Soundmax geluids-adapter toont het geluid nog wel in het midden, maar in elke (andere) toepassing is het foute boel.\r\n\r\nEn het laatste wat ik geluisterd heb is van lyricstube.net.\r\nHelaas heb ik daar niet op hoofdtelefoon naar geluisterd, waardoor ik niet precies weet of het daar al fout was. Maar de twijfel is er inmiddels natuurlijk wel, want dit foutje heb ik nooit eerder gehad.
Link naar reactie
[quote=Drentsig;518685]Over het weer gesproken .. laten we het anders ff over de maan hebben (bijna Prachtig). PS tegenwoordig fiets ik naar me werk dus hoop dat t morgen (of um .. naar de tijd kijkend vandaag) niet regent\nen @Reintje .. zomaar je jubileum gemist, leuk feestje gehad?[/quote]\n\n.... \'t is dat jij het zegt Drentsig, maar ik heb er helemaal niet bij stil gestaan....
Link naar reactie
Tja, wat moet je daar op antwoorden als je XP, 7 en vista hebt draaien plus Ubuntu en Debian...\r\nZelf op PC XP, op laptop 7 en op server Debian...\r\nBen niet over gestapt maar heb die laptop gekocht met 7 erop (64bit) wat ik erg fijn vind, maar toch bevalt XP ook goed op de desktop, alleen jammer van DX10 en niet de volle 4Gb ram...
Link naar reactie
Even wat te melden hier... als ik denk dat ik word belazerd zet ik dat op het net, maar als een bedrijf het erg goed doet, schreeuw ik het ook van de daken...! \nHad een Canon camera gekocht bij Wehkamp met een jaar Wehkamp garantie. Had een klein Canon objectief gebruikt (vooral plastic en geen metaal, maar toch Canon) die er met geen mogelijkheid meer af kon. Had nog een half jaar garantie op de camera. Na mijn melding heeft Wehkamp alles gratis op laten halen en doorgestuurd naar hun reperateur. Na drie weken kreeg ik de body weer thuisbezorgd, maar geen objectief... Dat was er eentje van nieuwwaarde € 120,-- . Weer gemaild met Wehkamp, want bellen is een ramp en gigantisch duur... Vervolgens heeft Wehkamp mij gebeld. Beetje knullige vraag van hun, of het inderdaad nodig was dat ik het objectief had meegestuurd.. Duhhhh.... dat was nu juist het probleem... hij kon er niet af! Wehkamp stelde voor dat ik even zou bellen met hun reperateur. Nou dacht het niet, \"want ik heb een overeenkomst met Wehkamp en niet met de reperateur... die bellen jullie maar zelf\". Binnen 10 minuten werd ik teruggebeld dat het objectief bij reparatie beschadigd was geraakt en dat een nieuwe was besteld, die binnen een paar dagen bij mij zou zijn... En zo was het. Had een nieuw objectief 3 dgn later in huis. Geweldige service dus van Wehkamp!
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...