Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Dat is misschien een vorm van indekken welke een politicus nodig heeft om niet in één zet zoek-geprocedeerd te worden.\nIk kan mij eigenlijk niet voorstellen hoeveel maal iemand in de kamer (en dan zeker aan deze kant van het politieke spectrum) aangeschreven wordt.\n\nMaar iemand alleen ergens op gewezen hebben kan hopelijk net zo effectief zijn als persoonlijk er mee geholpen worden ? Het is maar hoeveel maatschappelijk belang er mee gemoeid is.\n\n[QUOTE=Navy;516046]Ik ken Emile toevallig persoonlijk. Hij is een hele realistische politicus. Ik kende hem als raadslid en ik kende hem als wethouder. En ik ken hem als mens. Hij is een no-nonsense politicus, eerlijk, rechtuit. Maakt waar wat hij zegt. Héél anders dan verschillende andere, meer op eigen roem en aanzien gefocuste politici die ik ook ken. Met Emile Roemer heeft de SP een betere opvolger voor Jan Marijnissen dan met Agnes Kant, ook al is Agnes zeker geen onbetekenende of zwakke politica geweest.[/QUOTE]\nIk ben benieuwd. Misschien wel vier jaar geduld hebben omdat die twee maanden naar de landelijke verkiezingen zo kort zijn. Veel mensen stemmen op de persoon, en al minder op de partijpolitiek (Ik betrap mezelf daar ook veel te makkelijk op :oops: ).\n\nOp de man gespeeld: wat mij zijdelings opviel is dat Emile Roemer net zo\'n klein beetje dik is als Jan Marijnissen. Zou dat dan toch in dat (pi) Brabantse buurtje zitten ? :rolleyes: Tomaten hebben toch niet snel zo\'n effect.
Link naar reactie
  • Reacties 2,4k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    2366

Die had ik eens gekregen van iemand, maar ben hem vergeten... Grijze cellen zijn duidelijk niet eeuwig houdbaar.\n\nOm het goed te maken een snelle keus:\n[url]http://www.lyricstube.net/video.php?title=Echoes&artistid=11728&artist=Pink%20Floyd&id=15252[/url]\nOp de studio LP (Meddle) is het totaal beter, (wat heet beter... best gewoon :cool:), maar het feit dat de originele beelden nog enigszins boven de JPEG artifacts heen komen maakt een hoop goed.
Link naar reactie
[quote=erikdenhouter;516591]Die had ik eens gekregen van iemand, maar ben hem vergeten... Grijze cellen zijn duidelijk niet eeuwig houdbaar.\n\nOm het goed te maken een snelle keus:\n[URL]http://www.lyricstube.net/video.php?title=Echoes&artistid=11728&artist=Pink%20Floyd&id=15252[/URL]\nOp de studio LP (Meddle) is het totaal beter, (wat heet beter... best gewoon :cool:), maar het feit dat de originele beelden nog enigszins boven de JPEG artifacts heen komen maakt een hoop goed.[/quote]Dank je Eric, dat was best lang geleden dat ik dat nr had gehoord. You made my Day(F)
Link naar reactie
[QUOTE=Anacho;516661]Dank je Eric, dat was best lang geleden dat ik dat nr had gehoord. You made my Day(F)[/QUOTE]\n(F) (B) Dat doet mij erg goed , ik weet wat dit kan betekenen, want ik weet zelf zo vaak niet meer wat ik mis.\nDit nummer (L) is echt een avontuurtje terug naar begin jaren \'70. ( \"[I]An echo of a distant time comes willowing across the sand[/I]\" )\n(Moet je daar wel geweest zijn natuurlijk)\n\n\nAdvies aan diegene die dat nummer goed willen horen.... concentreer je eerst op de bass-gitaar (om 8:46 zie je Roger Waters als gitarist even voorbij bassen) en zorg dat je je equalizer eerst op dat ritme wat hij daar neerlegt instelt (vooral 125 Hz en lager). Dan heb je de basis van dit nummer, en kan je de andere tonen er bij uitnodigen.\n\nDat is ook wat ik regelmatig zo mis aan allerlei moderne pop muziek, een bedje van handpicked bass gitaar en een zwetende drum.\nNee, droge uitgestanste elektro tro tro.
Link naar reactie
[quote=hj1;516851]Erik, misschien iets voor jou? [URL=\"http://www.rotterdamdraadloos.nl/item/over_rotterdam_draadloos\"][B]KLIK[/B][/URL][/quote]\n[quote] Anderen, waaronder consumenten, krijgen via Rotterdam Draadloos toegang tot [U][URL=\"http://www.rotterdam.nl\"]www.rotterdam.nl[/URL] en [URL=\"http://www.9292ov.nl\"]www.9292ov.nl[/URL].[/U].[/quote]Lekker beperkt dus dus voor de \'gewone man\'. Helemaal omdat het dus na 1 jaar commercieel geëxploiteerd moet gaan worden, mag je er dus nog gaan voor betalen, of eerst 5 minuten reclame kijken .:(
Link naar reactie
[QUOTE=hj1;516851]Erik, misschien iets voor jou? [URL=\"http://www.rotterdamdraadloos.nl/item/over_rotterdam_draadloos\"][B]KLIK[/B][/URL][/QUOTE]Buiten wat Anacho al als pijnpunten noemt is het niet van toepassing op mijn wijk[B];[/B] ik woon niet in [url=http://www.rotterdamdraadloos.nl/item/wifi_gebied_en_bereik][U]dat centrum[/U][/url].\r\n\r\nEn: \"[I]Ontvangst binnenshuis zal niet of nauwelijks mogelijk zijn[/I]\", waardoor ik het hele gebeuren wat curieus vind :rolleyes:
Link naar reactie
[quote=erikdenhouter;516926]Snap ik niet ? Alleen een waarschuwing dus.[/quote]\nmischien dit.\n \nFalse Positive\n[B]Synonyms:[/B] Vals alarm \n \nA false positive is another way of saying ‘mistake’. As applied to the field of anti-virus programs, a false positive occurs when the program mistakenly flags an innocent file as being infected. This may seem harmless enough, but false positives can be a real nuisance.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...