Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

alleen de grote vakantie is verplicht\r\n\r\nde rest is advies\r\n\r\nen met carnaval nemen de meeste scholen beneden de rivieren vrij met de week van carnaval\r\n\r\ndus regio zuid heeft vrij van 13 tot 20 februari en de rest van 20 tot 27 februari (al hoewel als een school veel met carnaval doet deze ook in de noordelijke regio vrij geeft)
Link naar reactie
  • Reacties 2,4k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    2366

ook op die bladzijde\r\n\r\nBovengenoemde gegevens zijn gebaseerd op adviesdata van het Ministerie van OCW. De data voor de zomervakantie zijn verplicht. De andere data zijn niet bindend en kunnen daarom per school afwijken.\r\n1) Carnaval wordt dit jaar gevierd van 14 t/m 16 februari. Het is daarom te verwachten dat scholen in rooms-katholieke delen van Nederland de adviesdata niet zullen aanhouden en vrij zullen geven met carnaval.
Link naar reactie
[quote=sjouwer;513335]ook op die bladzijde\n \nBovengenoemde gegevens zijn gebaseerd op adviesdata van het Ministerie van OCW. De data voor de zomervakantie zijn verplicht. De andere data zijn niet bindend en kunnen daarom per school afwijken.\n1) Carnaval wordt dit jaar gevierd van 14 t/m 16 februari. Het is daarom te verwachten dat scholen in rooms-katholieke delen van Nederland de adviesdata niet zullen aanhouden en vrij zullen geven met carnaval.[/quote]\n \nEn zo is het in brabant en limburg altijd al geweest.;)\n \nWikipedia schrijft.\n \nDe [B]voorjaarsvakantie[/B], [B]krokusvakantie[/B], of [B]carnavalvakantie[/B], is een [URL=\"http://forum.computeridee.nl/wiki/Schoolvakantie\"][COLOR=#002bb8]schoolvakantie[/COLOR][/URL] van een week, die in [URL=\"http://forum.computeridee.nl/wiki/Nederland\"][COLOR=#002bb8]Nederland[/COLOR][/URL] meestal wordt gehouden in de tweede helft van [URL=\"http://forum.computeridee.nl/wiki/Februari\"][COLOR=#002bb8]februari[/COLOR][/URL] en in [URL=\"http://forum.computeridee.nl/wiki/Vlaanderen\"][COLOR=#002bb8]Vlaanderen[/COLOR][/URL] steeds valt in de week van [URL=\"http://forum.computeridee.nl/wiki/Aswoensdag\"][COLOR=#002bb8]Aswoensdag[/COLOR][/URL].\nReden voor de vakantie, die in de [URL=\"http://forum.computeridee.nl/wiki/Jaren_zeventig\"][COLOR=#002bb8]jaren zeventig[/COLOR][/URL] werd ingevoerd, is behalve een onderbreking van de sombere wintermaanden, de wens van veel mensen om op [URL=\"http://forum.computeridee.nl/wiki/Wintersport\"][COLOR=#002bb8]wintersport[/COLOR][/URL] te gaan of om [URL=\"http://forum.computeridee.nl/wiki/Carnaval\"][COLOR=#002bb8]carnaval[/COLOR][/URL] te vieren. Sinds de vakantie in Nederland gespreid wordt over de landsdelen, wordt de voorjaarsvakantie in het Nederlandse zuiden zoveel mogelijk gepland dat carnaval in deze vakantieweek valt, elders heeft men dan een week eerder of later vrij.
Link naar reactie
[quote=dutch-online;513743]Hier gelukkig niet, carnaval vierders zijn er hier maar een handje vol ,:eek: gelukkig wonen hier mensen die iets beter nadenken.:D;)\n \nOns motto doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg.\n..................................................................................................[/quote]\n \nJammer dat jij dan niet bij die beter nadenkende mensen hoort ,anders had je niet zo gereageerd.:rolleyes:
Link naar reactie
[QUOTE=Anacho;514520]Hier nog een paar, iets ander principe, maar toch uit afval. Als je wat verder zoekt op die site, zijn er nog meer voorbeelden.\r\n[URL]http://www.moillusions.com/2009/12/a-pair-of-dirty-f-rats.html[/URL][/QUOTE]\r\nBeste rattenvermomming die ik ooit zag, die twee kunnen het overal doen zonder ooit gesnapt te worden :p
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...