Ga naar inhoud

Jullie mening


Anoniem2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 2,4k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Anoniem2

    2366

Één van de uitingen van de media bullebak anno 2010: \n\nLuisterend naar de regionale rampenzender Radio Rijnmond (noodzakelijk in geval van calamiteiten in deze regio in de wind van een[I] groot[/I] petrochemisch industriegebied), wordt deze voor twee-derde overspeelt en totaal [I]onverstaanbaar [/I]gemaakt door Megastad FM, met de mededeling dat we een noodpakket met radiootje moeten aanschaffen voor het geval van calamiteiten..... :twisted:
Link naar reactie
[QUOTE=reintje;510665]8-| ............. dat vraagt om een boze brief... (proud)\n(geintje... ik weet wel dat je daar geen trek in hebt.)[/QUOTE]\nEhh... geen zin hebben is veel gezegd, want als in een nonchalante bui heb krijgen ze een windje van voren. \nMaar das wel onberekenbaar on-precies bij mij, en meestal ben ik al weer afgeleid door een ander \"obstakel\" in de weg, en denk: \"[I]la maar waaie...[/I]\".
Link naar reactie
[QUOTE=reintje;510665]8-| ............. dat vraagt om een boze brief... (proud)\n(geintje... ik weet wel dat je daar geen trek in hebt.)[/QUOTE]\nEhh... geen zin hebben is veel gezegd, want als ik een nonchalante bui heb krijgen ze een windje van voren. \nMaar da\'s nogal eens onberekenbaar on-precies bij mij, en meestal ben ik al weer afgeleid door een ander \"obstakel\" in de weg, en denk: \"[I]la maar waaie...[/I]\".
Link naar reactie
Ik weet het, en het was best een goed uit te houden dag, met echte sixties, maar de vorige keer dat ik op zo\'n dag wees was precies het moment dat de \"sfeer\" omsloeg en min of meer shit werd. Dus vanochtend had ik niet veel gedachten om anderen te informeren.\n\nIk hoop (weet zeker) dat je ook de jaren \'70 hebt meegemaakt, dus morgen is er misschien ook nog wat. Ook de \'70 hadden best wat in petto. ;)
Link naar reactie
(Je kan de [ATTACH]15003[/ATTACH] ook gelijk in de tekst zetten. Dat doe je [I]na[/I] het uploaden door in het menuutje van het paperclipje (bijlagen) de foto te selecteren, met je cursor op de juiste plaats in de tekst.\n\nHet kan ook zijn dat je het als verrassing achter de pagina hebt geplaatst, dan L ik [ATTACH]15004[/ATTACH] gewoon OL mee.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...