Ga naar inhoud

Welke software vind u het best?


Aanbevolen berichten

Eigenlijk vind ik het wel een leuke vraag van Topic Starter, alleen niet zo eenvoudig te beantwoorden. Er zijn heel veel softwareprogramma\'s waar ik erg blij mee ben (beveiligingssoftware), maar als je het nu zou hebben over software dat meer bekendheid zou moeten krijgen, zou ik Snagit noemen... \nPrachtig programma met mogelijkheden die ik nog nooit in een ander programma zag..., bijv. een screenprint maken van een scrollende pagina.\nHet is niet gratis en helaas niet in het Nederlands...\n\n\n(wie volgt met een goeie tip...)
Link naar reactie
[quote]Het is eigenlijk wer een vraag die nergens op slaat en waar je helemaal niks aan hebt ,want smaken verschillen nu eenmaal.[/quote]Ik probeer de vraag juist een andere wending te geven. Noem dan een programma dat erg goed is, maar nog niet zo bekend...\n... en de opmerking van tjoekse, zie ik ook als een goeie tip.
Link naar reactie
WordWeb - Engels woordenboek ( Eng > Eng )\nMaakt \'moeilijke\' Engelse woorden inzichtelijker.\n\nLaat het programma mee opstarten.\nWijs in een tekst een bepaald woord aan, waarvan je \'het fijne\' wilt weten > CTRL -toets ingedrukt houden > rechter muisklik en WordWeb verschijnt met de \'vertaling\'.\n\nKom je er dan nog niet uit, dan kun je met één muisklik door naar bv. Wikipedia.\n\nZeer aan te raden wanneer je regelmatig met Engelse teksten op het net \'stoeit\'.\n\n[url]http://wordweb.info/free/[/url]
Link naar reactie
Wat ik goeie software vind is [URL=\"http://boinc.berkeley.edu/download_all.php\"]BOINC[/URL], hiermee kun je verschillende wetenschappelijke projecten steunen door ongebruikte processortijd beschikbaar te stellen voor onderzoek naar ziekten, genetica, astronomie. De bekendste is denk ik wel [URL=\"http://setiathome.berkeley.edu/\"]SETI @ Home[/URL] (Search for ExtraTerrestial Intelligence). Verder natuurlijk Firefox, Secunia PSI, en alle delen van MYST.
Link naar reactie
  • 1 maand later...
Ik ben blij met\r\n\r\n[URL=\"http://killprog.narod.ru/killcopye.html\"]Killcopy[/URL] (de naam zegt het al)\r\n\r\n[URL=\"http://www.computertotaal.nl/web/Artikelpaginas/Cursus-artikel/Slim-plaatjes-verkleinen-met-BIMP-Lite.htm\"]Bimp Lite[/URL] voor het snel verkleinen van foto\'s en gelijk een watermerkje erin.\r\n\r\n[URL=\"http://www.xs4all.nl/~mp2004/bp/\"]Best Practice[/URL] om muziek te oefenen\r\n\r\nZomaar wat programma\'s die misschien niet zo bekend zijn en ik met veel plezier gebruik:D
Link naar reactie
Firefox uiteraard, ookal is dat wel bekend. Maar ik ben helemaal weg van diverse add-ons zoals [url=https://addons.mozilla.org/nl/firefox/addon/6366]FireGestures[/url], [url=https://addons.mozilla.org/nl/firefox/addon/4490]Webmail Notifier[/url], [url=https://addons.mozilla.org/nl/firefox/addon/1146]Screengrab[/url] en [url=https://addons.mozilla.org/nl/firefox/addon/5579]Piclens[/url].\n\n[B]FireGestures:[/B] met je rechtermuisknop ingedrukt maak je een beweging naar links, waardoor je een pagina terug gaat. Boven > beneden > rechts = tabblad sluiten etc. Superhandig en versneld het surfen.\n[B]Webmail Notifier:[/B] de naam zegt het al. Je kunt diverse webmail accounts laten checken waarna je rechts onderin een pop-up krijgt met een melding.\n[B]Screengrab:[/B] rechtsklik in je scherm en je kunt kiezen om een screenshot te maken van een hele pagina, het zichtbare deel of een selectie van een pagina op te slaan op te kopiëren.\n[B]Piclens:[/B] Op een trendy en snelle manier door Google Images bladeren na een zoekactie.\n\n[url=http://www.4t-niagara.com/tray.html]4tTray minimizer[/url]: Ook zo zat van alle windows in je taakbalk? Ik wel, daarom gebruik ik dit programmaatje. Dmv een rechtsklik op de Minimize knop worden programma\'s die ik wel dagelijks nodig heb, maar niet constant in beeld wil hebben (mail, agendaprogramma etc), geminimaliseerd naar de taakbalk. Ideaal!
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...