Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Hallo!\r\nIk maak gebruik van iTunes en bevalt mij goed. Alleen ik wil de liedjes die ik met iTunes heb gedownload ook op mijn Philips MP3 speler luisteren. Dus luidt mijn vraag: Hoe krijg ik iTunse bestanden omgezet in mp3 bestanden.\r\n\r\nAlvast bedankt! :)\r\n\r\nGroet Tom.\r\n\r\nP.S. Ik wil liever geen gebruik maken van cd\'s want dat gaat een beetje duur worden...
Link naar reactie
Er heeft een plug-in / hack / crack voor dit doel op de downloadpagina gestaan (misschien al meer dan 1 of 2 jaar geleden) maar ik kan hem helaas niet vinden. misschien dat CI deze download nog heeft? Ik hoor het graag, want ben zelf ook op zoek (toen had ik nog geen mp3-speler dus was er geen noodzaak hem te downloaden.)
Link naar reactie
  • 2 maanden later...
[QUOTE=merry4ci;398437]maar goed, we hebben Coputer Totaal! nog, en die gaf het volgende bestand:\n\n[url]http://surfnet.dl.sourceforge.net/sourceforge/ita/ita-1.1.exe[/url]\n\n(ita: ItunesAgent)\n\nsucces er mee[/QUOTE]\n\nAh, dat was het programma.Ik had het ergens zien staan maar ik vond het niet meer.\n\n@Merry4ci: Haal a.u.b. de links uit je bericht is in strijd met de huisregels.
Link naar reactie
[QUOTE=merry4ci;398439]zie [url]http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=149133&package_id=164660&release_id=579483[/url]\r\nItunes Agent 1.2 gereleased[/QUOTE]\r\n\r\n[QUOTE=merry4ci;398437]maar goed, we hebben Coputer Totaal! nog, en die gaf het volgende bestand:\r\n\r\n[url]http://surfnet.dl.sourceforge.net/sourceforge/ita/ita-1.1.exe[/url]\r\n\r\n(ita: ItunesAgent)\r\n\r\nsucces er mee[/QUOTE]\r\n\r\nAh, dat was het programma.Ik had het ergens zien staan maar ik vond het niet meer.\r\n\r\n@Merry4ci: Haal a.u.b. de link/bestand uit je berichten want dat is illegaal die cracks en dat is in strijd met de huisregels.
Link naar reactie
  • 3 maanden later...

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...