Ga naar inhoud

Digitale opnames splitten


Anoniem2

Aanbevolen berichten

dat kan met windows moviemaker.\r\nals je daar je filmbestand importeerd zie je rechts een scherm waar een voorbeeld afgespeeld kan worden zodra je het geïmporteerde bestand selecteerd.\r\nals je op een bepaald punt staat in de film en op pauze klikt kan je op die plek splitten.\r\neronder zie je een aantal knoppen ook een split knop (rechts).\r\nals je 1 deel onderin 1 van de vierkante vakjes zet en de film opslaat als heb je 1 deel als nieuwe film.\r\nkijk ff of je er uitkomt stel hier anders weer een verdere vraag
Link naar reactie
Natuurlijk ga je dat niet in moviemaker doen.\nPinnacle studio 9 is een veel beter videobewerkings prg dan movie maker en kan veel meer als alleen een dvd branden.\nBestand inlezen in stuio 9 ,of opnemen in studio 9 ,of importeren ,,,en je kunt er verder mee doen wat je wilt. Knippen ,inkorten ,geluid weg halen of toevoegen ,tilels maken ,overgangen toevoegen ....All;es dus om een mooi resultaat te krijgen .\nMaar begin zeker niet aan moviemaker als je al een ECHT videomontage prg hebt !!!
Link naar reactie
Het probleem is het splitsen toch?\nMaar je kunt het wel gewoon bewerken als groot bestand in Pinnacle? (of verslikt Pinnacle zich in het grote bestand)\nAfhankelijk van de grootte die je overhoudt:\n8 gig past op een Dual Layer DVD (moet je wel een brander hebben die dat ondersteund en speciale DVD-schijven.\nOf je kunt (na bewerken met Pinnacle) het DVD bestand splitsen met DVD Fab Platinum... en dan bijv. branden op 2 DVD\'s.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...