Ga naar inhoud

Een melding met het afsluiten van de PC


Aanbevolen berichten

Krijg je toevallig een schermpje waarin een balkje vol begint te lopen. Onderaan heb je twee knoppen, waaronder Nu beeindigen.\r\n\r\nIn dat geval: niet veel van aantrekken. De toepassing SVChost wordt op dat moment niet snel genoeg afgesloten, waardoor Windows niet kan afsluiten. Door te wachten tot het balkje volloopt, of de toepassing handmatig te beeindigen kan het afsluiten worden voortgezet.
Link naar reactie
[QUOTE=FooBar;293037]Krijg je toevallig een schermpje waarin een balkje vol begint te lopen. Onderaan heb je twee knoppen, waaronder Nu beeindigen.\r\n\r\nIn dat geval: niet veel van aantrekken. De toepassing SVChost wordt op dat moment niet snel genoeg afgesloten, waardoor Windows niet kan afsluiten. Door te wachten tot het balkje volloopt, of de toepassing handmatig te beeindigen kan het afsluiten worden voortgezet.[/QUOTE]\r\n\r\nBedankt voor je reactie. Nee ik krijg alleen een venster met die tekst met daaronder de knop nu beeindigen. Het lijkt dus niets bijzonders te zijn.
Link naar reactie
Svchost.exe is een naam voor algemene hostprocessen voor services die worden uitgevoerd vanuit DLL\'s (Dynamic Link Libraries).Het bestand Svchost.exe bevindt zich in de map %SystemRoot%\\System32.Svchost.exe-groepen zijn opgenomen in de volgende registersleutel: \r\nHKEY_LOCAL_MACHINE\\Software\\Microsoft\\WindowsNT\\CurrentVersion\\Svchost\r\nU kunt als volgt de lijst met services weergeven die in Svchost worden uitgevoerd: \r\n\r\n1. Klik op Start op de taakbalk van Windows en klik op Uitvoeren. \r\n2. Typ CMD in het vak Openen en druk op ENTER. \r\n3. Typ Tasklist /SVC en druk op ENTER. \r\n\r\nMet Tasklist wordt een lijst met actieve processen weergegeven. De schakeloptie /SVC geeft de lijst met actieve services in elk proces weer. Als u meer wilt weten over een proces, typt u de volgende opdracht en drukt u op ENTER: \r\nTasklist /FI \"PID eq processID\" \r\n\r\nsucces
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...