Ga naar inhoud

PS2 met pc scherm


Aanbevolen berichten

Ja, dat kan. Daar heb je dan óf een speciale kabel voor nodig, waarmee je de PS2 rechtstreeks op een VGA poort kan aansluiten (wordt meestal een D-Terminal kabel genoemd) maar die kan soms moeilijk te vinden zijn. Play-Asia.com heeft \'m, maar verstuurt hem niet naar Europa, mogelijk in verband met wat Lik-Sang overkomen is... Je moet voor deze kabel trouwens wel óf twee VGA-aansluitingen op je monitor hebben, óf telkens omwisselen tussen PC en PS2.\n\nDe andere optie is een RCA --> VGA converter/switch. Daar kun je dan de composiet stekkers (rood/wit/geel) én je PC (VGA) op aansluiten, en met een schakelaartje kiezen tussen die twee. Die dingen zijn helaas niet goedkoop.\n\nVerder kun je nog kijken of je monitor toevallig component aansluitingen heeft (rood, groen en blauw), dan kun je een component kabel kopen en \'m zo aansluiten. Via de PC kan ook, maar dan heb je een TV-kaart nodig, en dat loopt ook weer in de papieren.
Link naar reactie
[QUOTE=\r\n\r\nDe andere optie is een RCA --> VGA converter/switch. Daar kun je dan de composiet stekkers (rood/wit/geel) én je PC (VGA) op aansluiten, en met een schakelaartje kiezen tussen die twee. Die dingen zijn helaas niet goedkoop.\r\n\r\nVerder kun je nog kijken of je monitor toevallig component aansluitingen heeft (rood, groen en blauw), dan kun je een component kabel kopen en \'m zo aansluiten. Via de PC kan ook, maar dan heb je een TV-kaart nodig, en dat loopt ook weer in de papieren.[/QUOTE]\r\n\r\nlukt dat nog met een wat oude (266hz) pc
Link naar reactie
[quote=FooBar;291533]Eerste lukt met iedere pc.\n\nEen TV-kaart zal een pentium 2 echter niet trekken denk ik.[/quote]\n\nDat niet alleen, je zit ook met het feit dat je, via die TV-kaart, altijd eerst je PC moet opstarten voor je je spel kan spelen. En ik denk inderdaad niet dat een 266 MHz PC dat aan kan.\nEen switch is gewoon veel handiger, maar het is even een uitgave. Ze staan echter volledig los van je PC, dus da\'s wel weer een voordeel.
Link naar reactie
  • 1 jaar later...

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...